Asiołek chciałabym jeszcze ze 2 tyg pochodzic w ciazy a potem nie zamierzam sie juz oszczędzac, niech sie dzieje co chce, choc teraz i tak nakazu lezenia nie mam..wg lekarzy to juz bezpieczny tydzien w razie ewentualnego porodu.
napatrzyłam się w szpitalu na dziewczyny po terminie,nie mogą biedne urodzić,czekają na jakies działanie ze strony lekarzy jak na zbawienie..tfu, tfu chyba bym tego nie chciała.. w poprzedniej ciazy sama przez to przechodziłam i wiem co to znaczy..
Madison super,że wychodzisz do domku, synuś na pewno tęskni za mamusią..a dziewczynki jak sobie tak dobrze radzą to też niebawem pewno wyjdą..pewnie muszą trochę wagę nadgonić ale szybko na pewno się uda
Anielka ale super,że już do domku idziecie, chłopcy cudni są poprostu..my to się jeszcze z miesiąc pokulamy a wy już w domku , ale fajnie:-)
Ewelinka czyżby się coś zaczynało?
kahaka i ta listerioza wywołała poród, dziecko zyło czy już sie martwe urodziło?..strasznie mi żal tej twojej koleżanki , biedna..
super,że Bartus do domku idzie
Faisca mnie tez zaczeły boleć pachwiny jak tylko odstawiłam luteinę, w szpitalu przy ponownym braniu było lepiej...sie sama zdziwiłam ,że ona ma na to jakiś pływ ,że łagodzi ten ból...ale nie wiem czym jest spowodowany..
martuśka jedz na ip niech sprawdzą..może to nic a może to coś ale warto pojechać...
monya haha się uśmiałam z tych sikających kobiet na ip
Martuska ja tez sie w jedną torbę spakowałam..własnie dzis po przyjezdzie ze szpitala przepakowałam torbę i wsadzilam juz rzeczy dla maluszka tez..od razu teraz będąc w szpitalu dowiedzialam sie co trzeba miec ze sobą a co nie..dla maluszka tylko pampersu i chusteczki nawilzane, reszte wszystko daja..ale ja dopakowalam jeszcze pare ciuszków bo chciałabym w swoje ubierac...
a tak wogole dzisiaj mi sie snilo ,że urodzilam blizniaki , chlopca i dziewczynkę i karmilam je piersia,
ale wiadomo ze sny sie na odwrot sprawdzaja...
my tak chuchamy i dmuchamy na siebie w ciazy a ja lezalam z dziewczyna co palila fajki jedna za drugą, kryła się po ubikacjach tylko ,żeby ja nikt nie wyczail ;/;/ nie wiem jak tak mozna...no ale jej sprawa, jej brzuch i dziecko...