reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Witajcie dziweczyny. Pisalam posta i mi wcielo, troche was nadgonilam ale nie chce mi sie spowrotem tego naskrobac. Pisze z tel do laptopa to nawet siadac mi sie nie chce.
Wlasnie sobie leze i odpoczywam po spoznionym obiadku. Bylismy dzis w sklepie dzieciecym po odbior wozka i juz sie pochwalilam.
A moj syn poprostu przechodzi samego siebie jest tak dzis nie znosny ze az mam chec porzadnie mu wlac ;/ rano jak m w pracy to byl nawet nawet sluchal sie ale potem poprostu szok. Placz o wszystko, niesluchanie sie, przewrocil rower ktory mu tydz temu kupilismy i rozwalil cos z lancuchem i m musial rozkrecac zeby naprawic. Eh nawet jak obiadl jadl to nie umial w miejscu usiedziec tylko jak by adhd mial wstawanie wiercenie glowa wymachiwal.
No to sie pozalilam teraz mu bajki w tv wlaczylam zebym choc na chwilke odsapnela.
Pozdrawiam was zajrze wieczorekiem i postaram sie wiecej naskrobac ;)

ja nadaję z laptopa więc tu problemow z bb nie mam
poszykowałam już córę do wyjazdu, Jeszcze tylko sprawy kosmetyczno-higieniczne i młoda może jechać...ach, jaka bedzie smutno bez niej w domu....
Monya - fajnie, że kotek lepiej.... co do bóli, nie miałąm chyba takich, tylko w trakcie parcia jak rodziłam
Madison - jak w domku????
Martuśka92 - i jak sytuacja????
Ewaelinka - a jak tam u Ciebie???
fiufiu - kurde, u mnie też wąsko i dlatego ja musze urodzić male dziecko, żeby się jakoś zmieściło.,.... w 1.ciazy omal się kleszczami nie skonczylo

piszecie, że pakujecie torby do szpitala... osobną dla siebie i dla dziecka.... kurde, ja się w 1.zmieściłam ze wszystkim.... poza kosmetykami codziennego użytku spakowałam kilka potrzebnych rzeczy na pierwsze chwile, potem mąż dowiezie jak coś

u mnie w domu gorąco... nie ma wiatru i nie mam jak przeciągu zrobić.... najgorsze, że sypialnia akurat tam, gdzie słonce daje czadu po poludniu,.... chyba czeka mnie spanie w majtkach i bez przykrycia dziś:-D

Anna20061 spojrzalam na zdjecie twojego brzucha i wydaje mi sie ze masz juz go strasznie nisko, opadl juz ;) czy tylko mi sie wydaje ?

Monya ja tak miałam dwa tyg. Temu i sie okazało, ze mały główkę wstawia w kanał. Duzo leżałam z pupa do góry i przeszło. A brzuch masz przy tym miękki czy twardy? Bo jak miękki w miarę to główka, jak twardy to mogą byc skurcze.

Justyna moj syn tez nieznośny. Normalnie aż ma sie ochotę dac na dupę.

Gratuluje je wszystkim, które ukończyły 36 tc, bo to zaraz koniec. :-)

Trzymajcie sie dziewczyny w te upały i nie szalejcie.

A mi mi na koniec jakieś gowienko dowcipne sie przypałętalo. Cała ciaze nic i na sam koniec. Swędzi piecze i doszły upławy. Lecze sie od tygodnia tantum rosa na zalecenie giń, ale nie pomogło. Już pisałam do lekarki co teraz, bo wizyta dopiero 15. Mam jeszcze maść clotrimazolum, ale nie wiem czy sama mam zastosować.

reklama
Do góry