reklama
MartuŚka92
Fanka BB :)
no tylko ze ewidentnie woda poleciala.. sluz to raczej sie klei a to byla woda
Faisca
Martuśka - to blisko byłam
Madison- nie płacz, juz za chwile bedziesz miała cała trójkę w domu!
Lilith- jakie masz bajery dla kotów?
Fiufiu- a jakie masz wskazania do cesarki?
Ma_Dunia- przykro mi z powodu twojego taty
Ojaka- do masazu oprócz migdalowego polecają jeszce olej z pestek winogron.
Kaspian- dobrze, ze synek bedzie z wami. Choćby dziadki chcieli jak najlepiej, to nie ma dziecka co na sile uszczęśliwić ta wizyta.
Ulika- ale bym zjadła takich pierogów!
Asiolek - tak tez myslalam, ale tak czytam inczytam i u siebie próbuje wypatrywac czy cos sie nie dzieje, no ale jeszce mam czas a maz jak ma zapał to korzystaj
Katushka- gratuluje skończonego 37 tc.
Martuśka92- ja bym pojechała i tak sprawdzić.
Madison- nie płacz, juz za chwile bedziesz miała cała trójkę w domu!
Lilith- jakie masz bajery dla kotów?
Fiufiu- a jakie masz wskazania do cesarki?
Ma_Dunia- przykro mi z powodu twojego taty
Ojaka- do masazu oprócz migdalowego polecają jeszce olej z pestek winogron.
Kaspian- dobrze, ze synek bedzie z wami. Choćby dziadki chcieli jak najlepiej, to nie ma dziecka co na sile uszczęśliwić ta wizyta.
Ulika- ale bym zjadła takich pierogów!
Asiolek - tak tez myslalam, ale tak czytam inczytam i u siebie próbuje wypatrywac czy cos sie nie dzieje, no ale jeszce mam czas a maz jak ma zapał to korzystaj
Katushka- gratuluje skończonego 37 tc.
Martuśka92- ja bym pojechała i tak sprawdzić.
MartuŚka92
Kurde ale juz nic sie nie dzieje przeciez.. juz nie leca dalej te wody a duzo ich nie bylo.. wiec sama nie wiem.. napisze lepiej do poloznej
MartuŚka92
Zadzwonilam. Kazala mi sie obserwowac.. jesli jakies bole bede albo jeszcze sie zaczna saczyc to od rzu na pogotowie.. i do innego miasta mnie wywioza, bo tutaj u nas porod przed 37 tyg nie moze byc odebrany.,.. Porazka !
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Martusia... ja w takim razie jak tylko mąż wróci pojechałabym an ip. Chociażby po to aby sprawdzili czy wszystko jest ok... bo jeżeli coś się zaczyna to potem będziesz tylko traciła czas jadąc do innego miasta.... a tego czasu kiedy poród się na dobre rozkręca - może porostu nie być. Niech Cię zbadają... jeżeli wszystko jest dobrze wrócisz spokojnie do domu a jeżeli coś się dzieje będziesz przygotowana.
Sierpniowa
Sierpniowa skurcze łydek są okropne... mi pomaga kiedy staje na palcach lub kiedy szczypię mocno łydkę... wtedy jakoś odpuszcza.
Słyszałam, że odgięcie środkowego palca u stopy pomaga:-) Często to robiłam, ale teraz nie mogę się tak podnieść z pozycji leżącej. W ogóle boli mnie ta noga i jest twarda ta łydka jak skała
Wykonałam połowę zaplanowanych rzeczy na dziś i "baterię" mi się rozładowały. Jest mi zdecydowanie za gorąco. Żeby było mi "wesoło" to jeszcze boli podbrzusze jak na okres. A miało być tak pięknie
reklama