Dziewczyny jeszcze raz dziękuje bardzo i za kciuki i za gratulacje
Jeny jak mi lżej na duszy dzis. No i moge sie podrapac bez paniki
IZIS - pytałas o te badania do szpitala, dowiedz sie jak to jest u Ciebie, bo to różnie w rożnych szpitalach.
U mnie trzeba miec kiłe z końcówki ciazy, zoltaczke B, C, tez z koncowki, HIV, ostatnie usg z opisem, GBS, grupę krwii i przeciwciala wiadomo, ostania morfologia i mocz i wlasnie cos z ta krzepliwoscia było.
Inne ważne badania czy konsultacje lekarskie z okresu ciazy.
Tyle co pamietam, bo teraz jeszcze nie pytałam.
Do cc sa jeszcze jakies inne potrzebne, dostalam liste od mojej gin, ale to tez ew. szpital sobie zrobi. Ja musze byc w szpitalu wieczor przed, to sobie bedą mogli pobadac.
Ale i na cito tez moga, przecież nie zawsze wszystko dzieje sie na spokojnie.
Znaczy no u nas na Sierpniowkach to zawsze
ANNA - masakryczna ta Twoja historia z psem. Zal zwierzaka.
Powalajace ceny tych psich fryzjerów swoja droga.
Gratuluje, ze przygotowania zakończone!
Ja to sie juz pogubilam co i jak, a dopóki nie odspawaja mnie od łóżka to nie ogarne chyba za wiele.
CALTHA - no wlasnie mnie tez zastanawia, ze 9 miesięczna ciaza jest juz passe
Ciekawe co z tego bedzie wszystkiego. Skończy sie tak, ze większość bedzie jednak w sierpniu prosić dzieciaki by raczyly wyjśc
Najważniejsze by sie zdrowe i silne porodzily!
Ja znowu po cichu wierze w moje 38tc. Tak bym chciała ładnie donosić dziewczynki.
Slodkich snow! Pomiędzy nocnym sikaniem i piciem oczywiście
Jeny jak mi lżej na duszy dzis. No i moge sie podrapac bez paniki
IZIS - pytałas o te badania do szpitala, dowiedz sie jak to jest u Ciebie, bo to różnie w rożnych szpitalach.
U mnie trzeba miec kiłe z końcówki ciazy, zoltaczke B, C, tez z koncowki, HIV, ostatnie usg z opisem, GBS, grupę krwii i przeciwciala wiadomo, ostania morfologia i mocz i wlasnie cos z ta krzepliwoscia było.
Inne ważne badania czy konsultacje lekarskie z okresu ciazy.
Tyle co pamietam, bo teraz jeszcze nie pytałam.
Do cc sa jeszcze jakies inne potrzebne, dostalam liste od mojej gin, ale to tez ew. szpital sobie zrobi. Ja musze byc w szpitalu wieczor przed, to sobie bedą mogli pobadac.
Ale i na cito tez moga, przecież nie zawsze wszystko dzieje sie na spokojnie.
Znaczy no u nas na Sierpniowkach to zawsze
ANNA - masakryczna ta Twoja historia z psem. Zal zwierzaka.
Powalajace ceny tych psich fryzjerów swoja droga.
Gratuluje, ze przygotowania zakończone!
Ja to sie juz pogubilam co i jak, a dopóki nie odspawaja mnie od łóżka to nie ogarne chyba za wiele.
CALTHA - no wlasnie mnie tez zastanawia, ze 9 miesięczna ciaza jest juz passe
Ciekawe co z tego bedzie wszystkiego. Skończy sie tak, ze większość bedzie jednak w sierpniu prosić dzieciaki by raczyly wyjśc
Najważniejsze by sie zdrowe i silne porodzily!
Ja znowu po cichu wierze w moje 38tc. Tak bym chciała ładnie donosić dziewczynki.
Slodkich snow! Pomiędzy nocnym sikaniem i piciem oczywiście