Fiufiu- Babcie nic nie boli. 1,5 roku temu poszła do lekarza z bólem prawej nerki, a okazało się, że ma guza na lewej 2 cm. Po operacji i biopsji - wyszło, że nowotwór złośliwy. Teraz po roku od operacji na tomografie pojawił się drugi guz na prawej nerce mały ale w srodku nerki, tam ten był na wierzchu. 16 sierpnia, dzień po moim CC ma mieć babcia rezonans i będzie dokładnie wiadomo co to jest i kolejna operacja pewnie..
Madison- u mnie będzie różnica dokładnie 2 lata i 2 miesiące między jednym porodem, a drugim. Bardzo bym chciała SN - wiadomo. Ale kurcze ja czuje np. jak ta blizna się rozciąga, przy przekręceniu się malego mam takie uczucie jakby miała mi się rozerwać zaraz blizna. Dodatkowo zauważyłam, że pojawiły się rozstępy ( takie przedłużenie tej linii blizny) czyli wygląda na to, że rozciąga się mocno. Ja mogłabym spróbować ale przeraża mnie to pęknięcie macicy ...
Zaryzykowałabyś ?
Madison- u mnie będzie różnica dokładnie 2 lata i 2 miesiące między jednym porodem, a drugim. Bardzo bym chciała SN - wiadomo. Ale kurcze ja czuje np. jak ta blizna się rozciąga, przy przekręceniu się malego mam takie uczucie jakby miała mi się rozerwać zaraz blizna. Dodatkowo zauważyłam, że pojawiły się rozstępy ( takie przedłużenie tej linii blizny) czyli wygląda na to, że rozciąga się mocno. Ja mogłabym spróbować ale przeraża mnie to pęknięcie macicy ...
Zaryzykowałabyś ?
Ostatnia edycja: