reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

izis jasne ze powinni , tylko jak ich jest dwóch a kiboli np 30 to duzo nie zdzialaja..gdyby bylo ich wiecej to co innego ..a nieraz zdarza sie sluzba facet + kobieta to dopiero bajka:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny przeżyłam :)
Na nogach od 6 rano... ale przeżyłam :) impreza udana :) Ściskam Was cieplutko... wszystko przeczytałam co u Was ale jakoś już jestem zbyt zmęczona aby mysłi zebrac ...

no to mam chyba dzisiaj noc z głowy . zaliczylam szoping w ikea , zjadlam frytki belgijskie... dzień cudny to po powrocie zechciało mi się poziomki .zebrac . kucnelam , wstalam i tyle . jak mnie rypło w pośladku to zawylam na pół wsi:(( na szczęście mąż mi pomógł do domu wejść i posadził na fotelu . nie dam rady nawet kroku zrobić . i tak sobie siedzę na środku salonu na fotelu i zastanawiam jak do toalety pójdę :(( albo do łóżka :(

Ufff mam chwile wolna to was moge nadrobic ;)
EwaEs ojejku bardzo wspolczoje bolu ;/ moze za niedlugo przejdzie oby.
Ewaelinka super ze u ciebie wszystko wporzadu, ze jestes juz w domu bo o wiele przyjemniej czas plynie i super ze masz pomoc mamy. Ja rowniez mam ogromna pomoc ze strony mamy nad opieka Igora, w ogole jestem jej mega wdzieczna za to ze pomogla mi go praktycznie wychowac hihi. Choc teraz mam zamiar sama podolac wychowaniu malenstwa, choc moja mamusia sie zdeklarowala ze po pracy bedzie przychodzic i pomagac kapac maluszka ;)
Magda170011 my rowniez z m niedawno wymienialismy okna bo mielismy takie stare, chyba one byly od kad blok stanol a to bylo okolo 40 lat. Juz nawet otwierac sie nie chcialy i jaka radosc byla jak panowie przyjechali 3 godzinki i po sprawie ;) pokoje juz mamy pomalowane aby tylko zaczac szykowanko ;)
Gorgusia mam tak samo sa oszczednosci ale m czasem sie nie zgadza na zakupy, choc i ja staram sie teraz oszczedzac i nie kupywac nie przydatnych rzeczy dla maluszka.
Pisalyscie cos o lisciach z malin. Sama jestem ciekawa czy to dziala. Moze w tej ciazy przetestuje bo Igus przenoszony byl o tydzien, a gdyby nie wywolanie porodu to i moze drugi tydzien byc przesiedzial.
Przepraszam was ale nie jestem w stanie was wszystkich nadgonic pisze z tel i troche mi ciezko ;/ mam nadzieje ze zadna z was nie czuje sie urazona.
My w szpitalu, jutro operacja mam nadzieje ze nie bedzie zadnych komplikacji po i we wtorek wyjdziemy do domu. Najgorzej czuje sie z tym ze bede musiala go rano zostawic bo o 9 wizyta u ginekologa kontrola po moim szpitalu i czuje sie okropnie z tym i tak mi ciezko na serduchu ;( w ogole stresuje sie jutrem jak on to zniesie. Dzis juz mu wenflon zalozyli przynajmniej dwa razy nie beda kuc. A usmialam sie z niego jak juz nas przyjeli i czekalismy na pania salowa az przyjdzie i zaprowadzi na oddzial, wiec przyszla pani po nas a moj Igorek sobie idzie z pania i nawet podal raczke i tak szli i odrazu zaczol tak nadawac wszystko opowiadal ze jest Igor ze ma 4 lata ze ma chore jajeczko ze go boli, a pani mowi jaki ty smialy jaki swietny, i oczywiscie pupilek sie zrobil bo zaczepia pielegniarki, a gdy kolacje przywiezli to mowi do siostry to dobrze bo ja juz jestem glody.
Ehh troszke sie rozpisalam i mam nadzieje ze nie zanudzilam was ;) uciekam jutro sie odezwe. ;) choc mam nadzieje ze ta noc bedzie lepsza bo poprzednia to masakra cala noc skurcze lydek az magnez bralam ale to i tak nic nie dalo.
Juz koncze , dobranoc ;)

Cześć Dziewczyny
Nie zaglądałam tyle dni....mam nadzieję, że nikt się w międzyczasie nie rozpakował i żadnych "atrakcji" tego typu nie było.

U nas nieciekawie, ostatnie tygodnie dały mi się ostro we znaki. Tzn. u mnie i u Maleństwa raczej wszystko jest dobrze. Niestety mój mąż jest od piątku w szpitalu na badaniach, pomału sytuacja zaczyna się wyjaśniać, jutro ma najważniejsze badania. Trzymajcie za niego kciuki. Najgorsze, mam nadzieję już za nami. Wiemy już właściwie co mu jest, ale ta wcześniejsza bieganina po lekarzach i szpitalach to była masakra. Byłam w rozsypce, teraz już mi trochę lepiej. Oby wyniki wyszły dobrze.

Trzymajcie się Kochane.

dzięki dziewczyny, póki co maż mnie zaniósł do toalety i dalej siedzę, kończę małej kocyk na drutach :-)) Dogrzewam zadek termoforem, bo nic innego nie mogę zrobić :-( ból jest przy każdej próbie chodzenia potworny, choćbym nie wiem jak stopę stawiał, jak sie wyginała... Jak złapie, to boli nawet jak oddech głęboki biorę albo jak płaczę. :szok: Poprzednim razem dużo łagodniej mnie złapało. Chyba faktycznie dzisiaj nic na dole mnie czeka, bo nie ma szans żebym po schodach sama wyszła, a mąż mnie nie da rady wnieść, wąskie schody, 70 kilo baby a na dodatek boli jak skurczybyk, jak by mnie nie złapał... ech.
Mam nadzieję, ze tu na forum tak cicho dzisiaj bo wszystkie odpoczywacie i cieszycie sie długim weekendem :-) Zdrówka!

Natkusia tak po cichu to Ci zazdroszczę, że już masz 9 miesiąc i w sumie odliczasz dni;-):tak: Z jednej strony chciałabym jak najszybciej urodzić ale z drugiej człowiek zdaje sobie sprawę, że każdy dzień jest na wagę złota dla maluszka :tak:Spóżnione ale szczere życzenia spełnienia najskrytszych marzeń:-) Nie piszesz nudnych postów;-)
Monya81 u mnie też wczoraj przemeblowanie w pokoju u dzieci:-) co prawda na razie tam śpimy my też ale sądzę, że już nie długo zacznie się nauka samodzielnego spania w pokoju:tak: a co do mężów to mój P też uważa że połowa rzeczy jest nie potrzebna więc to raczej norma
Madison Oby było lepiej - musi być lepiej:tak:
Kahaka dobrze że małej już troszkę lepiej:tak:
Izis nie zazdroszczę że Twój ma taką dodatkową robotę:no: ja to jestem panikara i już dawno padłabym na serce:shocked2:
Lilith z Ciebie to tka nasza pszczólka;-) ciągle coś - to już &&&& za wizytę nawet jeśli to tylko rozmowa
Karaiwina też słyszałam o tej herbacie ale nie stosowałam :no: u mnie podziałał dłuuuuugi spacer a w nocy byłam na porodówce
Atana ja mam podobne poglądy co do takich ludzi:tak:
Gorgusia niestety faceci tego nie rozumieją :dry:
Justyna919 &&&& za jutrzejszy dziień:tak: oby obeszło się bez komplikacji
Ewaelinka korzystaj korzystaj:tak: ale fajnie że dajesz znać że wszystko ok
EwaEs oby przeszło kochana:tak: taki ból to jest masakra:sorry2:
Misiura &&&&& za wyniki męża i dobrze że z Tobą i dzidzią ok:tak:

U mnie weekend w miarę ok. Wczoraj przyjechali rodzice i przywiezli siostrę. Zostaje u mnie na dwa tygodnie więc moja mała będzie miała dodatkową osobę z którą może powariować.
Moi rodzice obchodzą dzisiaj 29 lat po ślubie - podziwiam na prawdę:tak: Ja to się śmieję, że jak wytrzymam z moim P jeszcze ze 3 to będzie dobrze;-):-D Niestety weeken nie mógł być idealny bo wczoraj dostaliśmy telefon, że moja babcia jest w szpitalu:zawstydzona/y: okazało się, że dostała takiego ciśnienia, że zemdlała i pogotowie ją zabrało do szpitala. Na razie nie wiedzą co było przyczyną i robią badania pod kontem kardiochirurgii i mają decydować czy zostaje tam w szpitalu czy może Częstochowski albo Łódzki szpital.
Przepraszam jeśli kogoś pominęłam ale jestem troszkę dzisiaj zakręcona - do tego zaczął boleć mnie ząb.
Miłej nocki kochane:tak:

reklama
Dostane szaluuuuu odpisalam kazdej z osobna i mi to wcielooooo

Teraz szybko w skrocie za wyniki ,operacje i badania ogromnie zaciskam kciukasy!!!!!

Milego dnia

Do góry