reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

system jest bardzo nieudolny:) zreszta jak większosc systemów w Pl.. zeby byla interwencja to musi zostac zgloszone przez kogos...

Ostatnia edycja:
reklama
ANGIE wiem wiem ale jak leze i sie nudze to chciałabym z kims popisac :-p ooo tez slyszlalam, że ananas jest dobry na skurcze :-)

Wszystko w PL jest jednym słowem dupiate :sorry2:

Dziewczyny.. DOMI napisala post w kąciku zadumy na zamknietym.

No tak, tyle że oni zgłaszali bo panowie przyjechali 3 razy, ale wydaje mi się, że powinni zająć się tym towarzystwem skutecznie :(
Ja najbardziej boję się takich syt
, że w końcu coś złego się wydarzy. Na takich różnych imprezach tyle się dzieje, z ludzi zwłaszcza po alko wychodzą takie zwierzęta, że aż strach. Nawet w nocnych autobusach czy tramwaju zdarzało się, że K. dostał np. szklanką w głowę. Tutaj dodatkowo pojawił się element z zewnątrz, czyli kibole.
Kiedyś jego marzeniem była policja lub bor. Gdyby wtedy mu się spełniło, a pewnie by tak było gdyby nie wypadek, to chyba bum szybko ze stresu zeszła na zawał :) bo on nigdy nie czeka aż ktoś inny się czymś zajmie i go wyręczy, tylko działa. Taki typ.

Izis - ja mieszkam w Krakowie to widok takich idiotów kibiców z niepełnym podstawowym w oczach mam na co dzień, bo niestety z uporem godnym lepszej sprawy bazgrzą różne debilne napisy na fasadach. Jak chcą się bić to niech się biją tylko niech nie mieszają w to osób trzecich. Może dobrym rozwiązaniem byłoby udostępnić im jakiś stadion, dać do tych durnych łap co tam chcą noże, maczety i co im się tam zamarzy i niech się wybiją do ostatniego, potem się najwyżej tylko ich posprząta :-) Bo gdyby Policja zaczęła z nimi prowadzić regularne bitwy to od razu by poszedł hyr, że niedobre gliny biedne dzieci bija... Wiem, że moje poglądy są mocno radykalne w tej kwestii ale mnie krew zalewa jak widzę, że taka banda mocna w gębie i pięści w grupie terroryzuje normalnych ludzi i demoluje miasto.

IZIS kurcze to jest taki ciągly strach.. ale tez nie mozesz myslec tak negatywnie! A maz nie mysli o zmianie tej pracy na spokojniejsza?

Ja dzisiaj sobie poryczalam bo juz wysiadam z tym lezeniem :-( czasami mam takir chwile..
Moja mama jedzie jutro do szpitala na ten kregoslup, w ogole sie z nia nie widuje i jest mi przykro.. chciala do mnie przyjechac i mnie odwiedzic ale w koncu ja jade do niej :-) potrzebuje tego! Oczywiscie bede u niej lezec ;-)

Natkusia- już niedużo tego lezenia przed Tobą :-) jeszcze za nim zatęsknisz ;-) Żarcik :-*

Dziękuje za wczorajsze życzenia :-)

My dziś wracamy do rzeczywistości. Szarej i dziś akurat mało mi się podobajacej. Chyba zakupy dla Antka i dla mnie będę mogła zrobić po 10.07....jest ryzyko jest zabawa. Jutro kupię tylko proszek zeby zacząć prać. M mnie nie rozumie w tej kwestii....mamy oszczędności i chciałam z nich zrobić te zakupy teraz,a on się nie zgadza. Facet....

My w szpitalu przyjeci, jutro operacja Igor jest drugi w kolejce, juz zgody popodpisywalam, teraz siedziemy i czekamy ;)
Ktos pytal na co Igor jest w szpitalu, wiec wodniaka ma juz drugi raz.

witam
o matko dziewczyny ale wy macie tempo pisania szoook-w końcu ogarnęłam :-)
Natkusia jeszcze troszeczke kochana i wstaniesz a wtedy to się bedzie działo :-):-D

my we wtorek mamy wymianę dwóch okien :-) w kuchni i sypialni-jak się cieszę :-)
do soboty mój mąż ma nakazane pomalować sypialnię ,bo w weekend chcę już przygotować łóżeczko :-D:-D:-D:-D
my z moim J. jesteśmy razem 15 lat ,a 2 sierpnia bedziemy mieli 11 rocznicę ślubu-nie wierzę ,że ten czas tak leci.
Miłego popołudnia :-)

reklama
Melduje sie ze zyje :-)
Kozystam z mamy pelna para :-)
Caluje Was wszystkie i milej niedzieli zycze!!!
Aha przezylam urodzinki Oliverka :-) bez skurczy na lezaczku

Do góry