reklama
ANGIE wiem wiem ale jak leze i sie nudze to chciałabym z kims popisac ooo tez slyszlalam, że ananas jest dobry na skurcze :-)
Wszystko w PL jest jednym słowem dupiate
Dziewczyny.. DOMI napisala post w kąciku zadumy na zamknietym.
Wszystko w PL jest jednym słowem dupiate
Dziewczyny.. DOMI napisala post w kąciku zadumy na zamknietym.
Izis86
Fanka BB :)
No tak, tyle że oni zgłaszali bo panowie przyjechali 3 razy, ale wydaje mi się, że powinni zająć się tym towarzystwem skutecznie
Ja najbardziej boję się takich syt
, że w końcu coś złego się wydarzy. Na takich różnych imprezach tyle się dzieje, z ludzi zwłaszcza po alko wychodzą takie zwierzęta, że aż strach. Nawet w nocnych autobusach czy tramwaju zdarzało się, że K. dostał np. szklanką w głowę. Tutaj dodatkowo pojawił się element z zewnątrz, czyli kibole.
Kiedyś jego marzeniem była policja lub bor. Gdyby wtedy mu się spełniło, a pewnie by tak było gdyby nie wypadek, to chyba bum szybko ze stresu zeszła na zawał bo on nigdy nie czeka aż ktoś inny się czymś zajmie i go wyręczy, tylko działa. Taki typ.
Ja najbardziej boję się takich syt
, że w końcu coś złego się wydarzy. Na takich różnych imprezach tyle się dzieje, z ludzi zwłaszcza po alko wychodzą takie zwierzęta, że aż strach. Nawet w nocnych autobusach czy tramwaju zdarzało się, że K. dostał np. szklanką w głowę. Tutaj dodatkowo pojawił się element z zewnątrz, czyli kibole.
Kiedyś jego marzeniem była policja lub bor. Gdyby wtedy mu się spełniło, a pewnie by tak było gdyby nie wypadek, to chyba bum szybko ze stresu zeszła na zawał bo on nigdy nie czeka aż ktoś inny się czymś zajmie i go wyręczy, tylko działa. Taki typ.
Izis - ja mieszkam w Krakowie to widok takich idiotów kibiców z niepełnym podstawowym w oczach mam na co dzień, bo niestety z uporem godnym lepszej sprawy bazgrzą różne debilne napisy na fasadach. Jak chcą się bić to niech się biją tylko niech nie mieszają w to osób trzecich. Może dobrym rozwiązaniem byłoby udostępnić im jakiś stadion, dać do tych durnych łap co tam chcą noże, maczety i co im się tam zamarzy i niech się wybiją do ostatniego, potem się najwyżej tylko ich posprząta :-) Bo gdyby Policja zaczęła z nimi prowadzić regularne bitwy to od razu by poszedł hyr, że niedobre gliny biedne dzieci bija... Wiem, że moje poglądy są mocno radykalne w tej kwestii ale mnie krew zalewa jak widzę, że taka banda mocna w gębie i pięści w grupie terroryzuje normalnych ludzi i demoluje miasto.
IZIS kurcze to jest taki ciągly strach.. ale tez nie mozesz myslec tak negatywnie! A maz nie mysli o zmianie tej pracy na spokojniejsza?
Ja dzisiaj sobie poryczalam bo juz wysiadam z tym lezeniem :-( czasami mam takir chwile..
Moja mama jedzie jutro do szpitala na ten kregoslup, w ogole sie z nia nie widuje i jest mi przykro.. chciala do mnie przyjechac i mnie odwiedzic ale w koncu ja jade do niej :-) potrzebuje tego! Oczywiscie bede u niej lezec ;-)
Ja dzisiaj sobie poryczalam bo juz wysiadam z tym lezeniem :-( czasami mam takir chwile..
Moja mama jedzie jutro do szpitala na ten kregoslup, w ogole sie z nia nie widuje i jest mi przykro.. chciala do mnie przyjechac i mnie odwiedzic ale w koncu ja jade do niej :-) potrzebuje tego! Oczywiscie bede u niej lezec ;-)
Natkusia- już niedużo tego lezenia przed Tobą :-) jeszcze za nim zatęsknisz ;-) Żarcik :-*
Dziękuje za wczorajsze życzenia :-)
My dziś wracamy do rzeczywistości. Szarej i dziś akurat mało mi się podobajacej. Chyba zakupy dla Antka i dla mnie będę mogła zrobić po 10.07....jest ryzyko jest zabawa. Jutro kupię tylko proszek zeby zacząć prać. M mnie nie rozumie w tej kwestii....mamy oszczędności i chciałam z nich zrobić te zakupy teraz,a on się nie zgadza. Facet....
Dziękuje za wczorajsze życzenia :-)
My dziś wracamy do rzeczywistości. Szarej i dziś akurat mało mi się podobajacej. Chyba zakupy dla Antka i dla mnie będę mogła zrobić po 10.07....jest ryzyko jest zabawa. Jutro kupię tylko proszek zeby zacząć prać. M mnie nie rozumie w tej kwestii....mamy oszczędności i chciałam z nich zrobić te zakupy teraz,a on się nie zgadza. Facet....
justyna919
My w szpitalu przyjeci, jutro operacja Igor jest drugi w kolejce, juz zgody popodpisywalam, teraz siedziemy i czekamy
Ktos pytal na co Igor jest w szpitalu, wiec wodniaka ma juz drugi raz.
Ktos pytal na co Igor jest w szpitalu, wiec wodniaka ma juz drugi raz.
magda17011
witam
o matko dziewczyny ale wy macie tempo pisania szoook-w końcu ogarnęłam :-)
Natkusia jeszcze troszeczke kochana i wstaniesz a wtedy to się bedzie działo :-)
my we wtorek mamy wymianę dwóch okien :-) w kuchni i sypialni-jak się cieszę :-)
do soboty mój mąż ma nakazane pomalować sypialnię ,bo w weekend chcę już przygotować łóżeczko
my z moim J. jesteśmy razem 15 lat ,a 2 sierpnia bedziemy mieli 11 rocznicę ślubu-nie wierzę ,że ten czas tak leci.
Miłego popołudnia :-)
o matko dziewczyny ale wy macie tempo pisania szoook-w końcu ogarnęłam :-)
Natkusia jeszcze troszeczke kochana i wstaniesz a wtedy to się bedzie działo :-)
my we wtorek mamy wymianę dwóch okien :-) w kuchni i sypialni-jak się cieszę :-)
do soboty mój mąż ma nakazane pomalować sypialnię ,bo w weekend chcę już przygotować łóżeczko
my z moim J. jesteśmy razem 15 lat ,a 2 sierpnia bedziemy mieli 11 rocznicę ślubu-nie wierzę ,że ten czas tak leci.
Miłego popołudnia :-)
reklama
Ewaelinka84
Melduje sie ze zyje :-)
Kozystam z mamy pelna para :-)
Caluje Was wszystkie i milej niedzieli zycze!!!
Aha przezylam urodzinki Oliverka :-) bez skurczy na lezaczku
Kozystam z mamy pelna para :-)
Caluje Was wszystkie i milej niedzieli zycze!!!
Aha przezylam urodzinki Oliverka :-) bez skurczy na lezaczku