Kahaka zdrówka dla Małej!!!
Naktusia imprezka jutro
o 15:00
Bardzo pobieżnie doczytałam co u Was i mam nadzieję, że dobrze z wszelakich okazji życzę Wam wszystkiego najcudowniejszego
Mnie męczy kaszel i zgaga... nogi spuchnięte jak balony i bardzo boli miednica, do tego brzuszek twardy i czasem boli jak na @ i palce u rąk mi drętwieją...
Doszłam też do wniosku, że nie mam planu "B". Co oznacza, że w razie gdyby coś się zaczęło dziać wcześniej a męża nie było w domu (tak jak dziś - kręci wesele i będzie dopiero nad ranem) - nie mam do kogo zadzwonić, ani z kim zostawić Mai... Oczywiście zaraz się zorganizuję i coś wymyślę... bo nie lubię stać w miejscu jak jest problem, który można rozwiązać - tylko trzeba znaleźć rozwiązanie
Dziś robiłam parę rzeczy w kuchni, byłam na lekkich zakupach... mój mąż mnie dziś bardzo rozczulił
poszłam do sklepu a on w tym czasie wracał z pracy... straszny deszcz lunął, wychodzę a on stoi i czeka na mnie z parasolem
abym nie zmokła i się nie przeziębiła... i tak niósł nade mną ten parasol a sam mókł aż wsiadłam do samochodu a potem stał w deszczu z parasolem abym spokojnie wysiadła
i zaprowadził mnie do klatki i dopiero wrócił po zakupy... taki mój Bohater
))))
Nie mam werwy do niczego, opadłam z sił... nie wiem jak to się stało... chce mi się płakać... Nie wiem czy Mai kolonie nie przepadną bo firma nie odbiera telefonów, maili itd. a pieniądze zapłacone
i taka panika mnie ogarnia... i złość.
Przepraszam za użalający się post
obiecuję poprawę...
Co do zwierząt przy maleńkich dzieciach jestem radykalnie na "nie". Mamy w mieszkaniu psa i kota... ale tak się organizujemy aby zwierzęta miały swoją przestrzeń z Oliwka swoją. Pies nasz jest kochany ale wielki
kot jest mały ale bardzo wredny
Dobrze wychowany pies jest przyjacielem dzieci ale... nawet z labradora można zrobić agresywne zwierzę, instynkty zawsze w zwierzętach będą górą i nie należy im ufać zwłaszcza w kwestiach bezpieczeństwa dzieci. A do tego zwierzaki mają nieco inną higienę
i nie należy ich do noworodka dopuszczać... TO moja teoria