reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

KAHAKA - jesli to wirusowe to musicie wyplukac go z organizmu jak mawia moja sąsiadka pediatra. Moze i Ty profilaktycznie duzo pij przez kilka dni.
Oby Cie ominęło! A mała szybko wróciła do zdrowia.

ASIOLEK - oby to milczenie firmy to tylko długi weekend i z koloniami, jak i dalsza współpraca było wszystko ok.

Ja po ponad 6h lezenia w tym 2h drzemki znowu tracę humor. No dobija mnie to lezenie. Wiem, ze za miesiac/poltora jak księżniczki bedą na świecie bede marzyć o tym by sobie tak polezec, ale coz widac wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ;)

reklama
Zakupiona właściwa farba a i tak minimalnie ciemniejsza niż ta położona rok temu. Skończyło sie na pomalowania całej ściany- mimo ze na początku zdjęłam tylko 3 obrazki i jedną półkę i chciałam zamalować tych kilka dziurek. W międzyczasie kłótnie i płacz...oczywiście mój...bo wg niego te zmiany są niepotrzebne...echhh.

hejka

Ja wczoraj bylam taka zla, ze az mi sie plakac chcialo, potem nie moglam spac a jak zasnelam to sie budzilam co chwile:no: Mierze sobie cisnienie i raz jest spoko raz nie. Zdecydowanie moja mama mi je podnosi ;-)
Na poprawe nastroju zaszalalam i porobilam zakupy na necie w tym w aptece , potem znow bede plakac przy placeniu :rofl2:

Kahaka
- biedna twoja mala :-( duzo zdrowka dla niej , niech to szybko przejdzie i zeby ciebie nie zlapalo.

Dziewczyny piekne te wasze historie :tak:.

Natkusia gratuluje 9 miecha.:-) mi tam daleko do 9 ;-)sobie poczekam :)

U mnie dziś pracowicie. Mylam nowe meble, a przy okazji i stare, drzwi, okna i sprzatalam. Trochę się nagimnastykowalam i teraz trochę bolą mnie plecy a szczególnie cześć lędźwiowa. M wieszal rolety i robił ogólne porządki po remoncie. Jutro chyba wyjazd do teściów kolo południa bo dzień ojca się zbliża, trzeba zahaczyc tez o imieniny i urodziny brata mojego M.
Z meblami mnie znów wkurzyli bo mieli dostarczyć we wtorek wraz z drzwiami do wymiany a dziś przesuneli na czwartek. A ja mam w czwartek lekarza i nikogo nie będzie w domu do 13- a oni do mnie przez tel ze nie mogą zagwarantować ze będą po 13, że mogą być rano :mad:
Klient ma zrozumieć przesunięcie w dostawie ale oni klienta juz nie :mad:
Ehh szkoda nerwów, dobrze że to tylko dwa fotele i szafka ze szklem bo reszta juz stoi zmontowana :-)

Carine...ale jak zbiera pochwały od znajomych za wystrój mieszkania, to puszy się jak paw i oczywiście chwali, że wszystko to ja urządziłam. Tylko nie wie ile mnie to pracy kosztowało, bo peweni myśli, że ja wchodzę do sklepu i od razu wiem co mam kupić i gdzie to ma stać. A najbardziej mnie wkurza, że jakbym nie była w ciąży to wszystko bym sama zrobiła a jemu tylko pokazała efekt końcowy, a tak muszę się prosić o każda pierdołę, a proszenie zawsze źle mi wychodziło bo ja z gatunku Zosiasamosia.

Dobra, koniec narzekania...ciuszki czekają na wyprasowanie.
Miłego wieczoru.

Gorgusia dla ciebie wszystkiego naj...naj wspanialszego!

Kahaka oby córce szybko przeszlo a ty uważaj. Ja sie nie zarazilam jak moj maly przechodzil podczas mojej ciazy 2 razy jakiegos rota czy cos! Ale sie troche izolowalam spal z mezem a ja na jego tapczanie. Nie sprzatalam po atrakcjach, no i ciagle mycie rak! Mam nadzieję ze cie nie dopadnie! Ja nadal jestem w lesie ze wszystkim! Ciagle jeszcze nie prane ciuszki leza ale zabawki typu maskotki i strare takie rozne po Alku przebieram, wyrzucam, inne piore i zostawiam! Qrcze jutro cos musze zorganizowac...jakies spotkanie ze znajomymi czy coś...pogody nie ma jakos tak nudzi mi się. Chce mi sie do ludzi!

Katrina trzymaj sie! Kazda z nas ma gorsze dni!

Madison oby cie ta cholera ominęła ehh!

Monya tez uwielbiam sie zajmowac wystrojem mieszkania:tak: ale maz jedt wykonawca a ja pomyslodawca. Znajomi czesto chwala nasz duet pod tym wzgledem. Ostatnio cos straciłam zapal do zmian bo mysle juz czesto co by tu zrobic zeby zmienic na wieksze. Ale to zbyt skaplikowane nawet nie tylko pod względem finansowym!

Witajcie dziewczyny, kompletnie brak mi czasu na zagladanie tutaj.
Jutro idziemy z Igorem do szpitala na planowany zabieg i znowu brak czasu poniewaz cale dnie bedziemy w spedzac tam. Jak sie sytulacja ustabilizuje u mnie to sie odezwe.
Teraz was serdecznie pozdrawiam.

Dostałam wyniki i wszystko urosło :(
Takze mam wszystko przekroczone, w ciagu tygodnia tylko wzrosło.

Beznadziejnie :(

Napisałam do lekarki smsa, czekam na jakies wskazówki.

A byłam dosc pozytywnie nastawiona, bo juz praktycznie nie swedzialo. I ta dieta.

ASIOLEK - no to słabo z ta firma. Współczuje. Chciałabym by sie wszystko ładnie wyprostowalo. Przepraszam, ze mące, ale nie tracisz do nich zaufania i nie masz wątpliwości czy wysyłać z nimi córeczkę?

reklama
Asiolek dzieki ale na pewno nie predko nam sie to uda!
Co do twoich perypetii z koloniami to współczuję i mam nadzieję, ze to sie jednak skonczy ale tez bym sie bała wyslac dziecko z taka firmą! My jakis czas temu zostalismy naciagnieci od fachowca od szaf na 1000zl zaliczki, której do tej pory nie odzyskalismy! Szafy tez nie zrobił. Oczywiscie potem zrobilismy w solidnej firmie fronty a srodek zrobil maz ale chcac zaoszczedzic stracilismy! A policja miala to w d. W necie nawet info znaleźliśmy ze inni zostali przez niego oszukani nawet na wiecej kasy i co d! Nawet wygrali sprawe cywilna a i tak kasy nie odzyskali wiec go tylko obsmarowalismy w necie wszedzie i tak zostalo do dzis niestety!

Madison przykro mi ze wyniki kiepskie! Obys nie musiala isc do szpitala! Dawaj znac co ci ginka powiedziala na to!

Justyna a co to za zabieg? Powodzenia!

Do góry