reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Malusiolka kochana. bardzo mi przykro, tule Cie mocno..

Gwiazdeczka!!! No w koncu sie babo odezwalas. Wiedzialam, ze ten grudzien jest jakis szczesliwy dla Naszych starych staraczek :D

U mnie wymioty od 3 dni sa sporadyczne. Ogolnie czuje sie lepiej, odzyskuje apetyt. Za to wieksze klucia mam, wzdecia to juz wogole :confused:

Malusiolka bardzo mi przykro :-( prztyulam

Dziewczyny ja się boję wypisać na własną prośbę, bo tu jednak oprócz dawania leków mam usg - miałam w czwartek, piątek, będę miała w poniedziałek. poza tym Martyna nie da mi w domu leżeć ;-) znam swoje dziecko i co 5 minut będzie coś chciało, a jak się przed chwilą okazało, na męża nie ma co liczyc :-( bo dla niego liczy się tylko praca i praca i praca :-( eh znów mi smutno :-(

Gwiazdeczko, tez myslalam o Tobie. Poszlam na 28 dni no ale tam cisza a ze konto nie przedluzone to i napisac nie mozna. GG nie mam, od dawna nie uzywam jakos to i nie instalowalam teraz.. Bardzo sie ciesze, ze sie udalo :*

Gawit, to lepiej lez i korzystaj poki sie da. A mezem sie nie przejmuj oni sa z innej planety, tule mocno :)

Wymioty wrocily..

Witam :)

Wybaczcie, ale nie dam rady nadrobić ponad 50 stron...
Choc postaram się od teraz być na bieżąco.
Pozdrawiam cieplutko :)

reklama
Gwiazdeczko, nie martw sie.. mi tez latwo nie jest, jak i dziewczynom tu, ciagle sie czyms martwimy ale musi byc dobrze :*

Ewcia, fajno ze sie odezwalas. Moglas napisac jeszcze jak samopoczucie :)

Do góry