reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Uch alez duzo plamiacych. Oby to wszystko okazalo sie niegrozne. Trzymam kciuki! Ja tez mam mega stresa. Okazalo sie ze dzis, ze moje dziecko ma SWINKE!!! Co za masakra. Nie wiem gdzie i kiedy to zlapala! Dodam ze ja nie chorowalam, a jesli bylam szczepiona to dobre 15 lat temu, jak nie wiecej. A to jest grozne w 1 trymestrze. Jestem zalamana ! :(
współczuję.... trzymaj się dzielnie - są szanse, że się nie zarazisz... w pracy miałam niedawno podobny przypadek i udało się koleżance w ciąży nie zarazić od córki.

reklama
mexi - oby na córeczce się skończyło!!! ale jak byłaś szczepiona to może jeszcze coś organizm "pamięta"! trzymam &&& żeby ciebie ominęło!!!
gawit znam niestety to uczucie.. leżałam na sali z dziewczynami którym niestety nie udało się utrzymać ciąży :-( i co najgorsze po zabiegach dalej wracały na tą salę gdzie leżałam.. dlatego wiem jak ci ciężko!!! ale ja miałam w pamięci usg fasolki i wiedziałam dla kogo walczę! i dziś ten łobuziak śpi już w łóżeczku i kończy zaraz roczek - dlatego warto walczyć i trzymam kciuki żeby mimo wszystko optymizm wziął górę!!!

edys udanego wypoczynku!!! :-)

a ja póki co nie mam objawów ciążowych i się martwię :-( jednak poprzednia ciąża dała mi popalić.. dlatego się martwię.. wizyta dopiero w poniedziałkowy wieczór a to jeszcze tyle czasu :-(
trzymam kciuki żeby wszystkie plamienia ustały!!!

MONYA oby szybko Ci ten ból przeszedł..

MEXI obyś Ty się nie zaraziła!! &&&&&&&& i uważaj na siebie :*

DORCIA gdyby nie kolka to ciąża marzenie ;-)

GAWIT współczuję widoków :-( szkoda mi takich dziewczyn eh.. z Tobą będzie dobrze na pewno! :*

CAROLINE nie stresuj się! Będzie ok :tak:

Ja lecę do wyrka i spać.. jutro z Michałem na 9 idziemy do kościoła bo jest msza z błogosławieństwem dla dzieci i kobiet w ciąży :-)

Buziaki :*

-caroline- spokojnie, ja do tej pory też nie miałam, a tu 7 tc i od razu, mdłości, podbijanie, w sumie nie jakieś mocne ale jednak

ja też po wizycie, skrobnęłam w odpowiednim wątku, wybaczcie za brak wylewności ale taka z natury po prostu jestem :p

Witam z Zakopanego. Dziewczyny po samym Zakopanem nie widać ze, cos sie tu działo. Ale znajomi byli wczoraj na szlakach- tam owszem powyrywane drzewa- ogólnie nie fajnie. Wiki obudziła sie już po 7 i tak sobie lezymy. Widok z okna na góry - jest cudnie :) tego mi było trzeba. Pozdrawiamy Was serdecznie

Hej hej
edys ale Wam zazdroszczę! Do Zakopanego mam sentyment, tam się zaręczyliśmy i tam byliśmy w podróży poślubnej :) a gdzie mieszkacie?
caroline, a który masz tydzień teraz? Objawów możesz wcale nie mieć, są takie kobiety szczęściary :) np. moja mama nie miała w ogóle objawów, nie odziedziczyłam tego po niej niestety ;)

My wczoraj kupiliśmy sobie grę planszową Rummikub. I tak nas wciągnęła, że gramy i gramy. Polecam!
Życzę Wam miłego dnia :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja tu nie wytrzymam psychicznie
[dblpt](
przywieźli dwie dziewczyny po zabiegach, szykują kolejne dwie
[dblpt](
ryczę razem z nimi
[dblpt](
nadal mam minimalne plamienie (po nocy jest większe nie wiem czemu - wczoraj w dzień już nie miałam wcale, a dziś po nocy minimalne ale jest) nie wiem ile mi tu przyjdzie leżeć
[dblpt](
oby nie za długo bo serio psychicznie wysiadam
[dblpt](
powtarzam sobie, że z moim maluchem jest wszystko dobrze, jest silne, ale strasznie mi tu ciężko patrzeć na te załamane dziewczyny, które w tej chwili nie wierzą, że będą jeszcze mamusiami. wiem przez co przechodzą - 2 razy w tym samym szpitalu miałam zabieg więc rozumiem je doskonale. a teraz jeszcze ten strach :-(

edys miłego wypoczynku i relaksujcie się do woli!!! :-)
kahaka ja miałam ostatnią @ 7.11.. ale mam dłuższe cykle więc pewnie ciąża mniejsza.. a co do rummikub to u nas ta gra bije rekordy od kilkunastu lat i niezmiennie cieszy się popularnością wśród młodych i rodziców, dziadków :tak: również polecam :tak:
gawit strasznie ci współczuje bo naprawdę przeszlam to samo i wiem o czym mówisz i jak się czujesz :-( nie myślałaś żeby wypisać się ze szpitala na żądanie? i tak bierzesz luteinę i leżysz to równie dobrze możesz to robić w domku.. jak masz opiekę nad córą to będziesz mogła spokojnie się relaksować a nie załamywać psychicznie jak w szpitalu.. może to głupio zabrzmi ale to chyba lepsze niż patrzenie na dramat dziewczyn którym się nie udało :-( pomyśl o tym bo to dal twojego i fasolki dobra.. pogadaj z lekarzem może pozwolą ci opuścić szpital wcześniej.. ja leżałam na podtrzymaniu tydzień to wyobraź sobie ile dziennie dziewczyn wracało z zabiegu do mojej sali :-( żałuję że wtedy zostałam w szpitalu.. w domu leżałabym, brałabym luteinę i jeżdziła na kontrole częstsze do gina.. a w szpitalu podupadłam psychicznie strasznie :-( trzymam za was kciuki i głowa do góry chociaż wiem jakie to ciężkie :-(

reklama
Do góry