reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ja po drzemce mhm :-) burza u nas przeszła masakryczna!

MADISON &&&&za wyniki!

JUSTYNA z żylakami nie pomoge ale słyszalam ze mozna to wyleczyc a jak nie to cc..

MONIA faceci.. no i hormony bo to sa dwie rzeczy przez ktore placzemy :sorry2:

MARTUŚKA moze zadzwon do lekarza!

LILITH ja dostalam normalna dawke sterydow tak jak Ewcia (2 zastrzyki) ale u mnie one nie zwiekszyly masy Wojtusia no chyba ze jakbym ich nie dostała to byłby jeszcze mniejszy? Odpoczywaj :*

EWCIA mam nadzieje że sobie smacznie śpisz i nic sie nie dzieje ;-)

reklama
Dziewczyny jak nic nie robie to nie boli ale jak tylko zaczne sie schyla albo dluzej chodzic to tak kluje jakby pod koscia z lewej strony przy pachwinach.. ehh w poniedzialek przychodzi polozna to jakos wytrzymam i jej zapytam

edit: dziewczyny a takie pytanie z innej beczki. Do kiedy zamierzacie prowadzic auta.. bo sie tak zastanawiam :D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny spalam do teraz i moj m. Przywiozl mi czeresnie dalej nic mi nie daja tylko monitoruja
Sterydy dostalam dwa razy -to chyba starczy ? Czy mam sie upominac jeszcze ?

MartuŚka92 ja mam zamiar prowadzić auto dopóki będę sięgała do pedałów i kierownicy :-), a to chyba już nie długo bo ja z tym oszczędnie zbudowanych jeżeli chodzi o wzrost. A tak na poważnie to już mam niewielki problem jak wysiadam z samochodu, ale to bez względu czy jako kierowca czy pasażer.

Ewaelinka odpoczywaj ile się da i smacznego, oj pojadłabym czereśni, ale mi się skończyły.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
U nas pogoda w kratkę. dziecko moje było dziś dla mnie mega łaskawe i dało mi się zdrzemnąć półtorej godziny :szok: sama w tym czasie rysowała dla mnie laurki :szok: i bajki oglądała. kochana jest. mąż w pracy dziś siedzi, tzn. nasze auto przed wyjazdem naprawia. zaraz muszę małą w auto wsadzić i jechać gdzieś po arbuza i czereśnie ;-)

Ewaelinka wagę mała ma super! co do sterydó to chyba wiedzą co robią więc myślę, że jakby była potrzeba to daliby więcej!

Madison jak wyniki?

Martuśka92 w ciąży z Martyną prowadziłam do ostatniego dnia i teraz mam taki sam zamiar :-)

natkusia ja też po drzemce. jak Twoja samopoczucie?

Lilith oj widzę, że u Ciebie ciężki dzień. współczuję i poprawy życzę

justyna919 pewnie, że pogadaj z lekarzem. u mnie z takimi żylakami dziewczyna miała cc

Anna :* czekamy tu na Ciebie

kahaka ja również gratuluję 33 tc! już niedługo

Katrina ja mam 0-3 lub 56-62. nie mam miejsca na inne więc będę później na bierząco kompletowała

No nic! pakuję małą i jedziemy do sklepu. pochmurzyło się znowu okropnie! zaraz będzie lać jak z cebra :no:

Ja nie ma nawet prawka a gdybym miała nie prowadziłabym od samego początku :-D podziwiam Was za to, że jeszcze dajecie rade :tak:

Natkusia przyznam, że co do tej wagi to pewna nie jestem, ale steryd z jednej strony to steryd i po nich się tyję, więc i jest szansa, że maluszek szybciej wagi nabierze. Chyba jak Domiś dostawała sterydy to była rozmowa na ten temat.
Ewaelinka, nie mam pojęcia. Nie upominaj się, o nim na pewno wiedzą co i jak, jak się przejmujesz to zapytaj ile takich dawek sterydów powinnas przyjąć i to co już dostałaś jest dla malutkiej wystarczające. Dobrze, że udało Ci się zdrzemnąć, teraz smacznego życze :tak:
Martuśka ale to Cię w kości boli czy obok? a nie spojenie czasem? czy przykurcze w pochwie a promieniują? Niestety nie wiem jak się objawia rwa kulszowa, ale wtedy to chyba podobnny ból jest?? bidulko, odpoczywaj jak możesz.

Madison masz już wyniki??

Gawit miłego dnia i smacznego, sama dziś bym zjadła arbuzika mniam :D

Kurcze, nie ma tych wyników w systemie. Pewnie na recepcji sa, bo wyraznie mowili, ze dzis, ale choć to tylko 3km to nie czuje sie na siłach na wycieczkę, a M kurcze nie jest upoważniony.
Denerwuje sie troche.
Większość dnia przelezalam, spora czesc przedrapalam, na szczęście nie tylko dłonie, to mnie pociesza.

Moj synek dzis powtórzył pierwszy raz przekleństwo (od ok 2 tygodni powtarza wszystko). Padło na kur... Mentorem był sam tatus za kierownica :)

Asiolek - kciuki za super wizyte i zielone światło na Mazury!

Lilith - a Ty taka mobilna i ciagle w ruchu i wszystko to komunikacja publiczna?
Wysoko sobie stawiasz poprzeczkę. Ty i nierobstwo?!?! Ciagle cos robisz i to raczej duze rzeczy, a raz na jakis czas to trzeba odpocząć, moze organizm daje Ci takie sygnały, ze czas zwolnić i dac sobie troche czasu na nicnierobienie.

Martuska - ja w 1. ciazy prowadziłam do samego końca, w tej tez jeżdżę. Fotel mam tylko tak mocno rozłożony.

Ewaelinka - dobrze, ze troche odpoczelas. A jak Ty sie psychicznie trzymasz?

hej

Martuska ja zamierzam najdalej do jutra auto prowadzic:-D bo jutro ostatni raz na uczelnie a tak to nie mam gdzie jeździc bo w miasteczku wszystko na miejscu a jak na dalsze zakupy to zawsze z mezem jade i on wtedy prowadzi,ale gdyby trzeba było to bym do końca jeździła;-) dla mnie to nie problem;-)
ewelinka a to ci mała uparta, jak nie trzeba to sie pcha a jak lekarze pozwalaja to fakera wystawia:-Dmoja tesciowa dzis zrobila galaretke z czeresniami i jak zobaczyłam pływające robale to podziekowalam a galaretki wszystkie poszly do koszalina....i juz chyba w tym roku czeresni nie tykne:-D lepiej jak człowiek jednak nie wie co je;-) a wy każdą czeresnie sprawdzacie czy nie? bo ja wczesniej nie sprawdzalam...:baffled:

ja juz po egzaminach, dwie 5 wpadły:-)..., Telefon i wujek google dały radę:-D
i kupiłam sobie fajne pudełka w pepko na kosmetyki dla malucha bo mi się w szufladzie nie mieściły a jeszcze nie wszystkie rzeczy mam i potrzebowałam zrobić miejsce;-)
mebelki ustawione, także na zamknięty wrzuce zaraz zdjęcia (przy okazj pochwale się nowym salonem:-p);-)

Asiołek przed pierwszym wkłuciem walczyłam ze sobą 20 minut. ciężko wbić sobie igłę nawet taką cienką w brzuch. Teraz już jest ok no i cukru są w porządku a to najważniejsze. W końcu pozwoliłam sobie na truskawki z cukrem i śmietaną :)
Tobie życzę super wyników i udanego wyjazdu na Mazury

reklama
Martuśka92 mi to wygląda na ból spojenia łonowego tez takie coś miałam przez jakieś 3 tyg,, najgorzej było jak leżałam lub przewracanie się z boku na bok. Na pewno nie jest to rwa kulszowa, bo przeważnie ból przy dolnym odcinku kręgosłupa mi promieniował na pośladek i na nogę do kolana, co powodowało ból przy chodzeniu przede wszystkim. Ból był potworny.

Madison to zdolne macie dziecko :-)

Asiołek to Cię wzięło o tej godzinie na obiadowe dania.

carine ja kilka lat temu jak robiłam kompoty to też wypływały robale z czeresni. I od tamtego czasu kompotów nie robię a w czereśnie nie zaglądam, bo jeszcze coś bym znalazła:surprised:. Po prostu jem i nie sprawdzam:-)

ewcol to są plusy insuliny można sobie na pewne rzeczy pozwolić.

Ostatnia edycja:
Do góry