reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

No to już byłam na wizycie - lekarz wcisnął mnie między pacjentkami. Mam założoną kartę ciąży. Termin porodu podał na 9 sierpnia. Serce bije :) Fasola widoczna :) ma się dobrze. Plamienie niewielkie i zanika :) Mam luteine :)

Chciał mi wypisać zwolnienie ale ja nie moge być na zwolnieniu. Następna wizyta z wynikami badań 17 stycznia :)

Czekam na wieści do Was kochane.... jak tam badania i wizyty?

Ostatnia edycja:
reklama
Maluś trzymam kciuki żeby jednak było dobrze. o której dzisiaj wizyta? eh teściowie dla synowych są często okropni. Na prawde nie rozumiem co im to daje. Moi też próbowali ale jakoś im już przeszło. został chłód i tolerancja bez złośliwości. z nimi to i tak duże osiągnięcie .

Jejku dziewczyny ile z Was ma plamienia. Mam nadzieję że szybko ustaną. Tak samo jak mdłości, które też męczą większość dziewczyn w tym mnie. Tylko u mnie na razie szarpanie bez pawia. ale trwa to cały dzień. I najchętniej bym tylko spała i spała, ale nie mam jak bo mój syn po chorobie 2 miesiące musi siedzieć w domu. A od dłuższego czasu zrezygnował z dziennej drzemki.

Domi, Asiołek gratuluje udanych wizyt!:-)

Witam was kobietki.....Życzę miłego dnia.....Ze mna jak narazie odpukac jest wszystko ok....po ciężkiej podróży samochodem z UK . Cieszę sie że zostaje w Polsce 3 miesiące i jest gitara.Dzisiaj bede dzwonila do swojego gina i umawiała sie na wizyte na poniedziałek lub wtorek.....To juz będzie 9 tydzien.....Jak ten czas leci dziewczynki......Już dwa miesiące za nami heheh. Martwi mnie to że przytyłam już 6 kilo....to bardzo dużo...Mam nadzieje ze ta waga niedługo ustanie i nie bede rosła bo jak tak dalej pójdzie to tragedia...Pozdrawiam was dziewczynki

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty. My jedziemy sobie do Zakopanego :) mąż ma dziś urodziny - tak na szybko postanowiliśmy na pare dni wyskoczyć. Odpocząć, pospacerowac :)

Zdrzemnęłam się z Miśkiem 1,5h i mi lepiej :tak: w ogóle to bym spała cały czas :-D

LAVANDELA mi mama to samo mówi.. nie było plamień, bóli.. kobiety pracowały do dnia porodu :szok: niestety nasze pokolenie jest bardzo słabe..

MALUSIOLKA nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze :*

GORGUSIA to musiałaś mieć stres przez cały czas.. masakra :shocked2: ja też przed pierwszą ciążą lekarz powiedział, że mam nadżerkę i na szczęście nie miałam żadnych przygód z nią. Powiedział, że nic z nią nie robimy bo często po porodzie one znikają i chyba mi zniknęła :-)

DORCIA bywa i tak z sprzętami.. oszczędzaj się!!

DOMI super, że wszystko ok :tak: czekam na szczegółowe relacje

GAWIT dobrze, że z Maluszkiem wszystko ok :-) uff.. rozumiem, że musisz trochę w szpitalu poleżeć? To tylko dla Waszego dobra :* dziękuję, że pytasz.. śluzu było troszeczkę wczoraj po nocy i już nie ma ani śladu także jest wszystko ok :-)

DONNA nie martw się, powinna stanąć.. czasami jest tak na początku. Ciesze się, że odpoczniesz w Polsce

AFJA DONNA no leci czas okropnie.. :tak: ale to dobrze!

EDYS to udanego wypadu :-)

Ja zaraz zabieram się za obiad a potem moja przyjaciółka przyjeżdża :-) kurcze widzę się z nią 3-4 razy w roku bo mieszka w Wawie i strasznie za nią tęsknie..

edys- zakopane....zazdroszczę!
Natkusia-fajowa taka drzemunia.... :tak:

Jak u Was na wadze? Ja startuję z 58kg. Póki co nic w górę nie idzie. I oby tak dalej.

Siedzę w pracy...najchętniej bym się gdzieś spotkała i zasnęła. Prawie zwymiotowałam na klientkę.... ale zjadłam jabłko i już jest lepiej.
W poniedziałek wizyta...jak ja się nie mogę doczekać!

Trzymam kciuki za wszystkie plamiace-aż niewiarygodne ,że tak strasznie Was tu duzo no -przykro mi i zaciskam &&&&&&&&& by było dobrze.
u mnie od 3 dni nasiliły się jeszcze bardziej mdłosci- cokolwiek zjem jest mi niedobrze .wczesniej raczej rano a teraz juz obojetnie o której godzinie -męczy i meczy :-)

edys, uwielbiam Zakopane. Tam przynajmniej zapomina się chociaż na chwilkę o problemach. Miłego spacerowania :) Sto lat dla męża :)

Nikitia, mąż wraca po 15-tej do domu i od razu jedziemy. Jakby długo trwało i będę wstanie to napiszę smsa do natkusi, a ona jak będzie mogła to Was poinformuje co ze mną i moją fasolką.

reklama
GORGUSIA no żebyś wiedziała, że fajowa :-D ale już nam się czasami buntuje i nie chce spać :shocked2: muszę nad nim popracować :-D ja startuję niestety z wagą 70kg :-( jestem zła bo przez stres w pracy i ten cały mobbing przytyłam 10kg w pół roku bo niezdrowo jadłam i na stres opychałam się słodyczami.. a w tym roku w marcu-czerwcu schudłam 16kg z Chodakowską.. wiem, że po porodzie będę miała wagę jaką chce ale i tak te 70 mnie przeraża na start..

MAGDA niestety za dużo jest tych plamień.. oby wszystko było ok! Współczuję mdłości.. oby szybko Ci przeszły!!

oczywiście jak będę miała jakieś wieści od MALUSIOLKI to Wam napiszę! :tak:

Do góry