reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Kahaka - moja siostra rodziła w Ciechanowie i mówiła ze tam jest ok. A ona pod płońskiem mieszka. Zreszta znasz już teren to dużo daje :)

reklama
Ponoc seks dziala jak naturalny masaz szyjki, wiec jesli komus sie skraca albo rozwiera to z tego wzgledu nie powinno sie.

Hej Kochane :)

My dzisiaj po odwiedzinach cioci M z Anglii.. dostaliśmy prezent ślubny i noo na wyprawkę będzie :-)

Caltha - hahaha dobre :-p

Katrina - 100 lat !

Ja zajadam placek z jabłkiem i rabarbarem. Pychotka ! ;-)

A do tego zadzwonili do mnie z przychodni i przełożyli wizytę z 23.06 na 16.06.. kurde... nie jestem mentalnie przygotowana do tej wizyty... :zawstydzona/y: Muszę porozmawiać z moim ginem, do którego chodzę na NFZ, że chcę, żeby to on robił CC i kurde nie wiem jak zacząć .. Nie chcę płacić, chciałabym aby zrobił to grzecznościowo.. Kompletnie nie mam pojęcia jak się do tego zabrać.. stresują mnie takie sytuacje..

Ostatnia edycja:
Katrina najlepsze życzenia.

Gorgusia gratulacje dla Kacperka. Trzymam kciuki za ciąg dalszy.

Ewaelinka trzymaj tak dalej, odsypiaj w ciągu dnia, ja noce mimo, że w domu tez mam słabe, ale w dzień próbuję nadrabiać.

Ojaka niestety dzieci testują nasza cierpliwość, są najlepszymi psychologami, a po wszystkich akcjach to my mamy kaca moralnego.:no:

Amelia mężczyźni są jednozadaniowi :-). Wywiercenie otworów i wyjęcie z rzeczy z szafy to już 2 rzeczy.

Martuśka 92 Mój M. też się boi zwłaszcza, że trochę poleżałam na początku w szpitalu. Ale w poprzedniej ciąży też się bał.

caltha jesteś boska :-):-):-):-):-):-):-)

A ja patrzyłam na tę stertę wczorajszego prania do poukładania i do poprasowania i jakoś zapał mi przeszedł. Zamknęłam drzwi w małym pokoju i jakoś przestało mi przeszkadzać. :-D Dzisiaj dołożyłam jeszcze dwa prania i może jutro się zawezmę się w sobie i zakończę ten etap. Ale wątpię chyba, że się z chłodzi , bo od rano zbierała się na deszcz, ale w południe wyszło słońce i jest zdecydowanie za ciepło.

magda 17011 śliczne są te komplety z H&M ja mam taki P1010623.jpg

Załączniki

• P1010623.jpg
    P1010623.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 56
Nie zdołam Was dzisiaj nadrobić, chyba zostawię to sobie na nocną zmianę . Przez ten wózek efektywność moich dzisiejszych obowiązków równa się 0.
Jeszcze myślałam, że S mi pomoże jak wróci, znaczy się zrobi co miał zrobić wcześniej , ale dzisiaj przecież pierwszy mecz. Aż sama z ciekawości obejrzę, bo stawiam na Brazylię tych mistrzostwach:)

Edys...ja tez Żelazna i najbardziej boję się tego tłoku, bo gdzieś w statystykach znalazłam, że w lipcu\sierpniu przyjmują tam ok 1300 porodów, a w całym roku 5500.

Ostatnia edycja:
reklama
Jeszcze 18.00 nie ma, a ja już poszłabym spać...

Wizytacja zerówki w porządku.

Idę przygotować kolację, dziś sałatka grecka.

Do góry