Milo zajrzeć i zobaczyc, ze same pozytywne tematy
Ja, jak to ostatnio mam w zwyczaju, zdrzemnelam sie 2h z synkiem. Tylko późno nam to wyszło, bo od 15, wiec bedzie problem z usypianiem o przyzwoitej porze, a to zadanie M. odkąd mały w swoim pokoju, a dzis mundial... Jak same widzicie straszne problemy mam
))
Gorgusia - wielkie brawa dla Twojego synka! Jest młodszy od mojego troszeczkę, podziwiam Was oboje
Ja narazie odpuscilam ten temat, zeby nie za duzo zmian było na raz - nowy pokoj i samodzielne spanie oraz niania.
Jak tak dalej pójdzie to mały sam przyjdzie i zapyta - mama czy moge juz bez pieluchy, bo chłopaki na boisku sie śmieją?
Warszawskie dziewczyny - życze by w Wasze porody byl spokoj względny na oddziałach. Jak ja rodzilam to było 5 porodow, w tym 2 sn, i z ta dziewczyna szlysmy łeb w łeb
Za to następnego dnia żadnego porodu. Ale tam gdzie rodzilam to w ostatnim roku było 550 porodow.
Teraz to nie myśle za duzo o tym, czekam na bezpieczny tydzien
Moze warto zrobic sobie plan B. Jechać na Żelazna, a jak nie to miec druga opcje i przedmieścic sie tam bez żalu.
Martyna - jeszcze kilka dni masz zeby sie nastawic.
Mnie jutro czekają słowne wygibasy, bo mi sie moja lekarka sama zgłosiła do mojego cc, bo podpisala umowe z 'moim' szpitalem. a ja nastawiam sie na ekipę ze szpitala.
Zupelnie nie wiem jak sie ogarnia takie tematy, zapytaj wprost, a potem pewnie wyczujesz co i jak.
Caltha - jestes super
)))))
Carine - jak duuuza pralka, tylko większość z niej to bęben i drzwiczki ma większe. Zauważyłam, ze 'zagramanica' to ludzie stawiają suszarki na pralki, co fajnie ogranicza miejsce.
Znowu temat seksu
Podziwiam te wciaz aktywne