reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Inflancka, Instytut Matki i Dziecka lub Żelazna
i każdy ma swoje plusy i minusy. Mój lekarz w żadnym nie pracuje a szkoda bo miałą bym może łatwiejszy wybór. A tak to muszę liczyć na siebie. Dobrze że to drugie dziecko wiec nie jestem taka zielona w tym wszystkim

reklama
kahaka - Żelazną biorę pod uwagę, bo mąż miał by do mnie najbliżej od swoich rodziców, gdzie i Wiki u nich będzie na czas mojego porodu.
Moja znajoma dostała się tam bez problemu - fakt że były święta wielkanocne tego roku. Gdzie i nawet za znieczulenie nie płacił tej cegiełki. I dlatego zaczęłam się nad nim zastanawiać. A Ty gdzie planujesz?

Ja planuję Żelazną- dziś chyba pogadamy o porodzie z lekarzem bo póki co tematu nie było.

Ja na szybko bo mam masę roboty a Kac śpi więc trzeba to wykorzystać. Dziś dzień bez majtkowych wpadek u niego :-) Trzymajcie kciuki za powodzenie akcji :-)

Lecę działać!

Magda fajne są te kompleciki.ja mam taki tylko z napisem mum+ dad =me:tak: znaczy moje dziecko ma:-D
madison jak wyglada taka suszarka?

pochwaliłam sie ze dzis chłodniej...a gdzież tam:confused2: upał niesamowity.
Ja z młodym rano na bilansie byłam, potem zakupki i wzielam sie za sprzatanie lazienki i mycie podlóg w domu..padam poprostu

kochane moge posmarowac sobie powiekę neomecyną? bo mi cholerny jęczmień wyłazi a tylko to na mnie dziala...
a odnosnie seksu, czemu w 3 trymestrze nie wolno? ja myslalam ze lekarz nam da zielone swiatlo ok 36 tyg wkoncu a tu piszecie ze nie wolno:confused2:

Carine - ja też nie wiem czemu niby nie wolno, nam lekarz niczego nie zabraniał :-) Może chodzi o to, że pomimo szczerych chęci robi się to coraz bardziej trudne :-)

reklama
Edys, zależy pewnie na jaki dzień trafisz. W lato zazwyczaj jest tam bardzo dużo porodów - sąsiadki szwagierka jest tam położną i ledwo wyrabiają czasem.
Ja będę rodzić w Ciechanowie, bo tam pracuje moja lekarka i ona sama ma mi zrobić CC, tak hak przy Agatce robiła. Nie jest to jakiś super nowoczesny szpital, ale dam radę.

Do góry