reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Duzym plusem suszarki jest to, ze ubrania wychodzą takie 'napompowane', puszyste i części z nich nie trzeba prasowac, a wyglądają jak uprasowane.

Ojaka - jak to mówił premier Miller 'mężczyznę poznaje sie nie po tym jak zaczyna, ale po tym jak kończy' ;) Wiec synek ładnie wybrnal z tego trudnego poranka.

Kami, Nikitka - gdyby nie to, ze ja musze troche podwójnie myśleć i w pamięci mam te wcześniejsze blizniacze porody, to pewnie tez byłabym w lesie z przygotowaniami. Jak sie dobrze czujecie to spoko :) Ja z braku sił walcze z ta wyprawka n-ty tydzien i mam juz tego tematu po kokarde!

Ja siedzę na mani-pedi.
Cos nie moje dni ostatnio, nic mi humoru za bardzo nie poprawia. Jeszcze troche i wrócimy do aktywności, a wtedy na pewno bedzie lepiej :)

reklama
Witam , też się cieszę , że chłodniej , choć na weekend mogłoby słonko zaświecić a tu jakieś deszcze i burze zapowiadają .

Caltha - współczuje , mnie te obrzęki nie bolą , ale moja aktywność w porównaniu do Twojej jest zerowa , ja jeszcze za radą lekarza pije wodę Jana , jest bardzo moczopędna , efekt taki jak po zjedzeniu większej ilości arbuza , jak się napije na wieczór to nockę mam z głowy .

Magda - śliczne komplety , jak jestem w h&m nie potrafię się zdecydować na jeden , najchętniej wzięłabym wszystkie .

Madison - no super :) dawno nie przespałam tyle godzin na raz :) i też zazdroszczę tej suszarki , gdybym zrobiła 5 prań na raz to chyba bym musiała mieć sznurki po całym mieszkaniu puszczone żeby to rozwiesić :)

Anna - wracaj szybko :)

Nikitka - trzymam kciuki za dobre wieści :)

Karaiwina - udanego spotkania :)

Ewciol - fajnie , że już na swoim :) , już wszystko urządzone ?

Stokrotka - i jak po wizycie ? co lekarz powiedział ?

Ojaka - My do żłobka zawsze się spóźniamy , Majka najwięcej ma do zrobienia jak trzeba wyjść : / ja zupełnie nie mam cierpliwości w tej ciąży , strasznie szybko się denerwuje , czasem muszę wyjść do drugiego pokoju ochłonąć bo inaczej czuję że bym wybuchła .

A ja muszę wszystkie ubranka prać jeszcze raz :no: wszystko miałam wyprasowane i poukładane ale poprosiłam męża żeby mi dorobił jedną półkę w szafie i owszem dorobił ale wiercąc dziury nie wyciągnął z tej szafy nic :wściekła/y: , myślałam że się zapłacze :no:

Amelia - moj tata tak 'urządził' moja mamę. Tylko, ze ona wróciła ze szpitala ze mną i zastala taki piękny stan rzeczy :) W moim obecnym stanie to chyba plakalabym przez tydzien. Faceci sa z Marsa... ;)

dziendoberek :-)

Dziekuje za zyczonka :-)

Dzis bylam pogadac z polozna,fajna babka:tak: jeszcze pare spraw musze zalatwic.

Dzis obiadek u braciszka :rofl2:ahhh jak ja mam dobrze :-) s teraz spacerek .

Milego dnia laseczki

dziendoberek :-)

Dziekuje za zyczonka :-)

Dzis bylam pogadac z polozna,fajna babka:tak: jeszcze pare spraw musze zalatwic.

Dzis obiadek u braciszka :rofl2:ahhh jak ja mam dobrze :-) teraz spacerek .

Milego dnia laseczki

Katrina - wszystkiego najlepszego :-)

Magda - cudne kompleciki, taka żabka też by mi się dla Emilki przydała, trzeba się wybrać w końcu do H&M :-)

Nikitka - ja też jestem w lesie :-) Mam trochę ciuszków kupionych, czekam aż skończy mi się bajzel remontowy w mieszkaniu to dopiero wtedy będę mogła gromadzić i szykować.

Ewaelinka - w obcym miejscu zawsze gorzej się śpi, jak mnie położyli w szpitalu na usunięcie mięśniaków to wieczorem chodziła pielęgniarka i pytała kto chce tabletkę na spanie i po niej ścinało w 20 min ale w ciąży to wiadomo więcej nie wolno niż wolno, ale może się zapytaj o coś łagodnego na zasypianie? :-)

Ja chyba urodzę ciut wcześniej, bo gadałam z moim ginem i mówi, że jak będę chciała cesarkę to on jest za i wtedy by mi zrobili po 39 tygodniu no chyba, że bardzo będę chciała sn to się zobaczy jeszcze. Ale ja się tam nie upieram przy porodzie naturalnym :-) Przy okazji mój chłop mnie zaskakuje, on ma więcej pytań do mojego gina niż ja sama i wcale nie dotyczą one seksu :-D

Katrina spóźnione 100 lat!

Anna wracaj do nas niedługo bedziemy tesknily! Mam nadzieję ze nic powaznego sie nie dzieje. Ja mam tak nieraz ze z jednej strony b. Lubie was czytac ale z drugiej nie raz mam problem nadrobic watki i odpisac na czas i czasem mnie to frustruje bo głównie z tableta kozystam a tu wolniej jeszcze mi sie otwiera i wogóle. Ale przed kompem nie chce mi sie siedzieć a szczegolnie ze synek ma go u siebie i nieraz blokuje. Jak mam chwilę ze odpoczywam to na lezaco i wtedy was czytam. Ale nie raz tez nie ma czasu albo sily...wybaczcie.

Ewelinka widze ze jeszcze się trzymacie w calosci to dobrze!:-) choć ty pewnie masz dosc tej sytuacji...?

Amelia no niezle cie chlop urządził oj bym sie wściekła!!

Gorgusia gratki dla Kacperka!
Madison z tego co pamietam to normalne ze dzieci najpierw wolaja po zalatwieniu sprawy, choc smieszne to tez trzeba pochwalić:-)

Dzis troche chłodniej ale wczoraj w ten upal nalazilam sie z ppsiapsiulami na spacerze. Jedna ma synka 9m i od niej biore pare rzeczy i ten kosz mojzesza musze u niej oblukac raz jeszcze i chyba sie zdecyduje jesli nie bedzie w zlym stanie bo widzialam go raz i nie pamietam...
Ogolnie czuje sie w sumie ok nawet mi nogi jeszcze nie puchna tylko bolaly wieczorem ale krem chlodzacy pomogl.

Hejka :-)
Pogoda u mnie dziwna, raz słońce raz chmury i nie wiem czy mam pranie wstawić czy nie. Prasowanie czeka - ale na to za gorąco buuu
Katrina - 100 lat Wszystkiego najlepszego
Gorgusia - gratulacją dla synka :-)
Ewaelinka - odpoczywaj kochana:-)

Dziewczyny z Warszawy i okolic. Wiecie już na 100% w którym szpitalu będziecie rodziły. Mam dylemat, sama nie wiem gdzie chcę rodzić...

reklama
Do góry