reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witam czwartkowo;)
Katrina wszystkiego najlepszego!!!:*
Gorgusia to rewelacja:)
Caltha mi nogi nie puchną, ale może dlatego że ja codziennie rano smaruje zapobiegawczo właśnie tym kremem z bielendy o którym wspomina Amelia;) Kupuję go w rossmanie za grosze;)
Carine jak widać pierwsza, bo coś nam ranne ptaszki szwankują...
Anna mam nadzieję, że to z braku czasu, a poza tym wszystko ok!;)
Ewaelinka wypoczywaj;)
Justyna może dziś;) Albo chociaż jutro, bo skoro wszystko ok to szkoda żebyś przez weekend leżała.

Pochwalę się, że wczoraj byłam na warsztatach dla mam w ciąży...tak tak, znowu;)
Było fajnie!!!
A dziś planowo kolejny miły dzień...oby;) Jeśli wyjdzie to się pochwalę ;)

reklama
Martina stowka! Oby cię sie w życiu powodzilo ;-)
Ja witam sie porannie. U nas zimno(20stopnj) czyli w końcu da sie żyć, ekstra!

Odpisze wam potem, bo póki co jestem tak głodna,że szok. Inka od rana buszuje i zaczyna być to uczucie bardzo bolesne...

Caltha to jeśli dasz radę to udaj się do apteki. Tam mają całe zaplecze kremów na Twoje bolączki w ciąży;) Coś powinny polecić;)
Tylko nie wiem, czy Twoim stopom takie kremiki pomogą... Ale warto spróbować;)

Witam jak ja za wami tęsknię. Mam nadzieję że już uda mi się być na bieżąco.
Katrina - spóźnione ale szczere życzenia :) zdrowia i szczęścia
gorgusia- gratulacje dla syna. Dzielny duży zuch
Justyna ja na zgagę ciągle żuję migdały. Mi przynosi to ulgę
Natkusia- wytrwałości kochaną tak niedużo ci zostało
Ewaelinka- wiem jak źle się śpi w obcym łóżku szczególnie teraz kiedy nawet w swoim ciężko znaleźć wygodna pozycję. odpoczywaj ile możesz.
Wiem że mam ogrom zaległości obiecuje że nadrobię i postaram odnieść się do większości. W tym nowym mieszkaniu (które jest super to tak na marginesie) nie mam jeszcze routera i nie mam internetu w swoim laptopie a z telefonu same wiecie jak ciężko wszystko ogarnąć.
Buziaki na nowy dzień :)

Ewcol witaj;)
Cieszę się, że jesteś zadowolona z nowego M;)
Mi akurat aplikacja w telefonie ułatwia sprawę, bo jak tylko mam chwilkę to zaglądam!;) Z laptopa po całym dniu już bym nie nadrobiła... Tobie też może być ciężko nadrobić zaległości, więc już chociaż bądź z nami na bieżąco;)

Hej dziewczyny.a ja mialam przez dwa wieczory przygody z cisnieniem.wyladowalam na ip z 175/100.kazali mi jesc dodatkowa tabletke zrobili ktg i do domu jak mi u nich spadlo.postanowilam zasiegnac porady innej lekarki i wlasnie sobie czekam w poczekalni na wizyte.wykonczy mnie psychicznie to moje cisnienie.wybaczcie te smęty od rana ale juz sama nie wiem co mam robic.nic na to ch...ne cisnienie nie pomaga.ani ruch ani lezenie :-(

witam się i ja :-)

gorgusia gratulacje dla synka :-)
ewelinka wiem jak to ciężko jak spać nie da rady :tak:
katrina 100 lat :-)

ja zaraz śmigam do mamy,przejazdem będzie kuzyn mój,więc jadę pogadać troszkę,wrócę i muszę jeszcze pranie wstawić małego-nie dość ,że mam już całą szafkę to wczoraj siora zadzwoniła ,że kumpela nasza zostawiła dla mnie ciuszki u niej -2 worki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-nie wiem kiedy Antosiek to wynosi :szok: :szok::szok:

wczoraj jeszcze zakupiłam dwa komplety małemu-tak mi się podobały ze nie mogłam sie oprzec :-D

4059741500.jpg

4306870566.jpg

Matka wariatka normalnie :-D

Załączniki

• 4059741500.jpg
    4059741500.jpg
    2,5 KB · Wyświetleń: 99
  • 4306870566.jpg
    4306870566.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 46
Witajcie!
Przespalam cała noc, 6h bez pobudek. Wyczyn, ze ho ho.
Wczoraj zrobiłam 5 dużych pralek prania, jeszcze drugie tyle chyba z tego bedzie. Ale chce ogarnąć wszystko do 6m. Jutro przyjdzie pani i bedzie prasowac, całe szczęście, za chłodniej, bo miejsce do prasowania jest na poddaszu.

Katrina - STO LAT w szczęściu :)

Monia - kto jak kto, ale Ty raz na jakis czas spokojnie mozesz nie odpisać nikomu :)
Wspolczuje kiepskiego dnia. Niezła kumulacja. Grunt, ze kawa byla zimna, to dopiero bylby problem... Dzis bedzie lepiej! U mnie tez wczoraj yło do doopy raczej, widać cos wisiało w powietrzu, oprócz komarow ;)

Justyna - no to weekend w domu :)

Gawit - niezły sąsiad sie Wam trafił. Tez bym trzymała synka z daleka. Kurcze troche to smutne, ale jak sie ma dzieci to pewne uprzedzenia czy stereotypy sie uaktywniaja.

Stokrotka - współczuje. Zeby juz był wrzesień i wszystkie rozpakowane...

Druga ciaza obdarla mi ten stan z romantyzmu...

Ewcol - no to sie ogarniaj i wracaj tu :)

Gorgusia - gratulacje dla synka :) Moj wola kupa czt bardziej 'kopa', ale jak juz jest po wszystkim. Na poczatek musze sie tym zadowolić :)

Caltha - najważniejsze zeby te obrzeki były solo - bez nadciśnienia i białka w moczu. Wyobrazam sobie, ze masz tego dosyc.
Mnie złapalo siedzenie całego ciała. Jak sie podrapie nieoparznie gdziekolwiek to potem moge tak drapac i godzinę. Nie wiem czy sie to kwalifikuje do tych prób watrobowych, zapytam jutro.

Miłego dnia! Spokojnego i wesołego :)

Czesc dziewczyny,

Na wstepie:

Katrina wszystkiego najlepszego :)
Ewaelinka spij ile sie da :tak:

Anna ale wszystko ok?

stokrotka83 trzymam kciuki za wizyte i za opanowanie tego cisnienia!

magda super te ubranka :)

A ja od rana pierwsze co musialam zrobic to napic sie coli
:confused: Nie wiem co mnie tak napadlo, ale normalnie nie moglam sie powstrzymac! Dobrze, ze maz mial w domu puszeczke :-D Dzis wielkie pranie i sprzatania ciag dalszy, bo wczoraj nie podolalam :confused2:

reklama
Dzień dobry
W końcu ochłodzenie, wreszcie wyjdę z domu :D

Stokrotka, współczuję :/ uważaj na siebie. Ja ciśnienie mam zawsze niskie.

Madison, super, że noc przespana :) gdzie Ty masz miejsce, żeby tyle prania powiesić? Chyba, że masz suszarkę bębnową?

Magda, liczne komplety, gdzie kupiłaś? Też bym takie chciała :)

Do góry