reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

ewcia- ty bidulko :-( Trzymam kciuki,zeby mala tam jeszcze sobie posiedziala w brzuszku, Dobrze,ze twoj maz wrocil.

Natkusia- tez trzymam kciuki za was

Ja wam powiem, ze jednak dobrze znosze upaly.
Po 4 latach w palestynie przyzwyczailam sie do zracego slonca,suchego powietrza i bardzo wysokich teperatur.Dziasiaj bylam z mama na zukupach :-) i tak szczerze troche mi zimno bylo bo, az nawet sutki mi staly :cool2:.

reklama
Ewcia - dobrze, że masz fachową opiekę.... i niech malenka jeszcze troszkę posiedzi

Katrina - zimno w taki upał :))) ale może nikt nie zauwazyl Twoich sutkow :-D

a o tym facecie to szkoda słów, zabiłabym od razu

Dobrze ze nie siedze teraz przed pl tv bo tez bym zgrzytala zebami z nerwow -zloszcze sie na sama mysl jak piszecie o tym co sie stalo !!!!
Katrina hihihihi dobre -ja mam tu delikatna klime jest cieplo ale tak swiezo :-)
Ciekawe czy dzis zasne ? Jeszcze zaraz beda mi zmieniac kroplowke no i ctg ,a jutro o 7 znowu macanko

Natkusia nie wiem czy nie doczytalam ale ty w domku jestes ,tak ? Co Ci konkretnie powiedzial lekarz ?? Przepraszam jesli to juz pisalas a ja pytam ,ale doszukac sie nie umiem :-/

A mi jest jednak po czesci zal tego faceta, podobno zawiezli go do psychiatryka. Jego życie to sie juz skończyło.
Natomiast nie potrafię myśleć o tej malutkiej w tym aucie, samej... Boże... Boże...
Co za tragedia. Ta rodzina musi odchodzić teraz od zmysłów z rozpaczy.

Pamietam jak rok temu przy okazji takich tematów w mediach przytoczono dane ze Stanów chyba. Okazuje sie, ze duża czesc tych wypadków wlasnie jest powodowana tym, ze rodzic za-po-mi-na, ze z tylu jest dziecko!!! To sie wydaje niewiarygodne, ale sie dzieje. Podobno sa kampanie by kłaść z tylu komórkę czy cos, zeby sie odwrócić wysiadajac z auta.

Ewaelinka - całe szczęście, ze mała ma taka super wagę. Zeby chociaż jeszcze kilka dni dało sie urwać. Trzymaj sie kochana i dawaj nam znac. Dobrze, ze jutro bedziesz w tej specjalistycznej klinice.

Ja wlasnie tez nie rozumiem co to znaczy z tym, ze jest w kanale rodnym, a powstrzymuja. Dla mnie 'w kanale rodnym' oznacza porod. Ale moze nie. Zreszta to teraz nie ważne.

Btw - jak odplywaja wody to tez mozna powstrzymać porod, nawet na kilkanaście tygodni. Zależy jak te wody odplywaja i czy uda sie uniknąć infekcji.

A juz mega informacja jest dla mnie to, ze sa na świecie blizniaki, których daty urodzin sa od siebie oddalone o ponad 100 dni!!!

Natkusia - lecę odczytać co u Ciebie, ale jak to juz teraz?! Mialas wytrzymać do 5 lipca! Trzymam kciuki zeby nie było tak zle jak to wynika z postów.

Dzieki dziewczyny :* jestescie NIEZASTĄPIONE!!!

O tej dziewczynce z auta to nawet wole nie pisac.. krew zalewa :-(

EWAELINKA wyslalam Ci pw

KATRINA haha sutki mnie powalily :-D szczesciara ze tak znosisz upaly!

Cieplo mi i nic mi sie nie chce.. wybaczcie ale nie poodpisuje :*

Ewaelinka trzymam &&&&&&&&&&&&&& w takim razie by poród był lekki i szybki, a malutka całkiem zdrowa i silna:*

Katrina mi cały czas teraz stoja! I w dodatku jak noszę takie cienkie koszulki w te upały to to pewnie widac, ale co tam. Udaje, ze nic o tym nie wiem:-p

Mi gdyby mialy stac to bym powybijala chyba komus oczy bo sa tak mega wielkie heheheh naszczescie stlumiam je sprawnie stanikiem ,a reakcja mojego m byla super !!!"oooi a co z nimi to tak ma byc czy jak " ,teraz juz przywykł ,

Trzymam kciuki dziewczyny nadal za Was&&&&

Co do odchodzenia wód to mi zaczęły odchodzić wieczorem o 23 a urodziłam dopiero o 14-stej następnego dnia. Dostałam tylko kroplówkę z antybiotykiem,żeby się żadne zakażenie nie wdało.

katrina :):):):)
W temacie sutków ostatnio jestem na czasie,ale pod tym względem,że mam tak wrażliwe,że czasami muszę w staniku spać...

reklama
Ja tylko na chwile i śmigam spać..

DOMI przed chwilaą wysłała mi cudne zdjecie Lilly :-)
Radzi sobie dzielna dziewczyna :tak:

To tak na poprawe humoru.

Załączniki

• 10437194_659743410762523_1817325428_n.jpg
    10437194_659743410762523_1817325428_n.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 93
Do góry