reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Hej Jeny....Dziekuje za te słowa .....Tak masz racje ...myslę tylko o mojej fasoleczce aby było wszystko wporządku....17 grudnia jade do Polski i troszeczke odżyje....Mówisz spacery....hmm.....ja mieszkam na wsi wiec tu jak wyjdę to tylko widze domy i nic poza tym....ale wytrzymuje jakos....Jutro jadę do Lndynu więc przejazdem zobacze cos wiecej heheh:):):)

reklama
Witam się i ja :) Dziś odebrałam wyniki bety 31,7. Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze. Mam już Synka- Kacperka z sierpnia 2012 roku. Teraz też zapowiada się sierpniowy dzieciaczek :)

Pozdrawiam Was i mam nadzieję,że spędzimy razem czas aż do sierpnia.

Hejka :-)

OJAKA będziesz miała piękny prezent na mikołaja :-) u nas już najbliższa rodzina wie i wszyscy z bananami chodzą na twarzy :-D

IZIS ciesz się, że nie masz mdłości ;-) ja miałam w pierwsze ciąży - masakra

KLAUDIA nie martw się, że nie ma czasu to tak często zaglądać.. najważniejsze, że jesteś :-)

DOXA witam serdecznie :-) ja pracuje ponad 10h na komputerze.. dzisiaj dostałam L4 ze względu na atmosferę w pracy.. mobbing okropny więc nawet się nie zastanawiałam..

JENY będzie dobrze!! :-) :*

GORGUSIA witamy witamy :-) gratuluję bety! Ja też mam synka z 2012 ale z 1 lipca ;-)

Ale się tu zaczyna gwarno robić - super :-D
Ja Wam powiem, że dla mnie forum jest jak rodzina. Zawsze można liczyć na osoby tutaj i nie raz pomogą w trudnych chwilach :-)

Ostatnia edycja:
GORGUSIA na początek ciąży jest ok :tak: ja 16dpo miałam 233,50 a po 48h prawie się podwoiła. Tak na prawdę nie ważna jest wartość tylko przyrost :-) po 48h ma wzrosnąć o min 66% a po 76h o min 114%. Najlepiej sprawdź żeby się nie martwić :tak: będzie na pewno dobrze!

Natkusia: Czyzbysmy pracowaly w tej samej firmie? hehe Zazdroszcze L4. Zobacze w piatek jak moj lekarz do tego podejdzie GORGUSIA ja mialam w piatek bete 55. Tez mi sie wydawala mala ale wszyscy mowia ze to bardzo indywidualny wskaznik i wazne ze sie miescisz w widelki. Zrob sobie moze powtorke za pare dni i zobacz czy przyrost jest na poziomie 66%. Ja jutro ide.

Gorgusia napewno będzie dobrze.Natkusia ma racje nie aż tak wazna jest wartość bety jak jej przyrost.......Przynajmniej masz juz wynik...ja robiłam w czwartek i jeszcze nie mam....nio ale nieporównujmy medycyny angielskiej do polskiej, bo tu nawet nie ma co porównywać.....Także Gorgusia głowa do góry napewno bedzie dobrze.....:):):)

Ależ ja wam dziewczynki zazdroszczę możliwości L4. Ja niestety umowa zlecenie, na szczęści kierowniczka świetna, więc mogę sobie pozwolić na elastyczność w pracy.
Fajnie że są tutaj już doświadczone mamusie, zawsze fajnie posłuchać kogoś kto już coś wie na ten temat.
I jak tak sobie czytam, to jednak chyba ze mną jest ok, mój ukochany twierdzi że trochę panikuję

reklama
KLAUDIA panika u kobiety w ciąży jest normalne :-D ja dzisiam przed wizytą nie umiałam wyjść z wc bo dostałam biegunki z nerwów :eek: facet przeważnie powie Ci, że panikujesz.. tylko druga kobieta zrozumię ;-) taki los! Dobrze, że masz wyrozumiałą szefową, ja niestety mogę o czymś taki m tylkk pomarzyć..

DOXA ja powiedziałam ginowi jak mam w pracy i bez problemu mi dał :tak: życzę Ci tego samego a potem będziemy odpoczywać :-) oczywiście nie będę pisać jam zareagowało szefostwo.. :sorry:

DONNA Ty to musisz mieć ciepliwość ale niestety co kraj to obyczaj ..

Dziewczyny jak uzbiera się nas trochę więcej to zrobie nam listę sierpniowych mamuś :-) wtedy każda będę prosiła o info

Do góry