reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpnióweczki z Warszawy i okolic

ja najblizej mam albo na Madalinskiego albo do MSW, ale bede rodzic w Sw Zofii. Lecze sie u lekarza, ktory tam przyjmuje, szkole rodzenia tez znalazlam na ich stronie internetowej.. zaczynamy za tydzien.

Cena nie stanowi dla nas takiego klopotu, bo mamy takie ubezpieczenie, ktore zwroci nam wszystkie koszty. A na wszystko dostaniemy rachunek ze szpitala.

reklama
Z tego co gdzieś czytałam, chyba w M jak Mama, to szkołe rodzenia powinno sie zacząc koło 25 tyg. Ale to pewnie też zależy od szkoły rodzenia, bo niektóre robią 12 spotkań i cześc, inne wiecej,cześciej,np dwa razy w tygodniu. Ale fakt faktem też słyszłąm ,że na kolo miesiąc przed terminem powinno sie już zakończyć chodzenie do szkoły. Zobaczymy co powiedzą mi na Inflanckiej, bo nawet nie wiem jak długo tam bedziemy chodzić. Wiem tylk ,że dwa razy w tygodniu o 19.00:)

Ja szkołę rodzenia zaliczyłam przy pierwszej ciąży. Chodziłam do szpitala bródnowskiego i tam rodziałam.
Ze szpitalem na Madalińsiego mam bardzo złe wspomnienia, zresztą juz kiedyś o tym pisałam...

Czy szpital na madalińskiego to jest im. Dzieciątka Jezus? W okolicach Rzeczpospolitej i "starej" ikei w centrum?

Nie mju. To szpital im. Św Rodziny między Puławską a al. Niepodległości. na ul. Madalińskiego 25

Ten o którym ty poszesz to Bielański na ul. Lindleya 4

Ostatnia edycja:
NIeeee Bielański jest na Żoliborzu... na Cegłowskiej. Chodzi mi o ten szpital w centrum, niedaleko Filtrów - na przeciwko niego tez jest szpital... kurcze może to Lindleya mhymmm w każdym bądź razie moja siostra tam rodziła - co prawda 9 lat temu ale istna rzeźnia.

natt, wychodzi na to, że będziemy miały okazję się spotkać w szkole rodzenia - zdecydowałam się już na szpital przy Inflanckiej i zapisałam nas dziś do ich szkoły; startujemy 29 maja o 19, zajęcia 2 razy w tyg. (środy i piątki) :-)

reklama
Będę miała lużniejszy dzień to podjadę do bródnowskiego i podpytam jak tam jest z przyjęciami na oddział.
Z Madalińskiego w ubiegłym roku mnie dwa razy odesłali do domu z braku miejsc!:angry:

Do góry