reklama
_karincia_
Fanka BB :)
No niby tak, ale ja własnie boję się tego że akcja mi sie zacznie, pojadę tam a oni "Przykro nam ale u nas nie ma miejsc już"KARINCIA a chcesz sobie wykupic połozną? Bo jesli nie to chyba nie musisz się tam wcześniej meldować - tylko jak akcja się zaczyna to jedziesz do szpitala.
I weź teraz jeździj i szukaj u kogo łaskawie znajdzie sie miejsce
KARINCIA ale chyba nikt Ci takiej pewności nie da - chyba, że miałabyś zlecona cesarkę - to wtedy masz termin wyznaczony odgórnie, albo w prywatnych klinikach. Tak jak pisałam wczesniej ja będe podpisywać kontrakt z połozną na bagatela 1500zł a i tak nie gwarantuje mi to miejsca w szpitalu, mimo iz ten zarabia na tym kontrakcie jakieś 60-70% tej sumy. Bedzie dobrze - nie ma sie co martwić na zapas!
agusia0611
Ola, a co ona za te 1500 zł Ci zrobi, czego inne by nie zrobiły??
_karincia_
No własnieOla, a co ona za te 1500 zł Ci zrobi, czego inne by nie zrobiły??
Jeszcze o tak wysokiej cenie za położna nie słyszałam
Nawet w Warszawie ;-)
andariel
mama super dwójki :]
niestety tyle kosztuje dobra (sprawdzona, polecana) położna pracująca w św. zośce
To jest cena odgórna w tym szpitalu za poród z położną - poród z Janette kosztuje 2 tyś.
Mi na położnej zależy bardzo. Wiem, że są kobiety, którym to rybka - ja dla komfortu psychicznego potrzebuję wsparcia - dzięki temu się nie boję. I już. Nie chce byc znów faszerowana dolarganem - mimo iz wyraźnie się na to nie zgadzałam, albo żeby mi ktos w czasie parcia mówił :"Rób kupkę" - tak było jak rodziłam Anielkę
Mi na położnej zależy bardzo. Wiem, że są kobiety, którym to rybka - ja dla komfortu psychicznego potrzebuję wsparcia - dzięki temu się nie boję. I już. Nie chce byc znów faszerowana dolarganem - mimo iz wyraźnie się na to nie zgadzałam, albo żeby mi ktos w czasie parcia mówił :"Rób kupkę" - tak było jak rodziłam Anielkę
Ostatnia edycja:
reklama
_karincia_
mju a można wiedzieć w jakim szpitalu rodziłaś, gdzie są takie poje....??Generalnie chodziło jej o to, że parcie to jest powiedzmy podobne odczucie... i mnie tak motywowała a ja miałam jej ochotę powiedzieć "k*** ja tu dziecko rodzę" - ale byłam zbyt skupiona na parciu ale "niesmak" mi został...