andariel
mama super dwójki :]
pewnie, że napiszę, natt też pisała, że da znać:-) bo idziemy w tym samym dniu:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czekam wiec niecierpliwie :-) nasze kolejne spotkanie z paniami poloznymi w niedziele i tez sie doczekac nie moge :-)pewnie, że napiszę, natt też pisała, że da znać:-) bo idziemy w tym samym dniu:-)
A w jakim szpitalu chcesz rodzić??zmartwił mnie tylko fakt, że z Pruszkowa do szpitala jechaliśmy ponad godzinę - co prawda to był akurat piątek, kiedy Wawa stoi, ale boję się żeby właśnie w piątek się nic nie zaczęło, bo to oznacza stanie w korkach ale bądźmy dobrej myśli!
no więc wrażenie bardzo pozytywne, aczkolwiek pani prowadząca przestrzegała, żeby nie wchodzić na fora tematyczne i nie czytać o porodach itp. najbardziej się cieszę na zajęcia poświęcone technikom masażu ciężarnych, nie mogę się wprost doczekać; dostaliśmy rozpiskę co i kiedy, na tych pierwszych zajęciach omawiany był początek porodu, tj. co oznacza faktycznie początek, kiedy koniecznie jechać, a kiedy jeszcze siebie poobserwować itd.
zmartwił mnie tylko fakt, że z Pruszkowa do szpitala jechaliśmy ponad godzinę - co prawda to był akurat piątek, kiedy Wawa stoi, ale boję się żeby właśnie w piątek się nic nie zaczęło, bo to oznacza stanie w korkach ale bądźmy dobrej myśli!
na 20 sierpnia (na stronie głównej jest lista sierpniówek, gdzie są wypisane terminy i nawet spodziewane płcie naszych maleństw)na kiedy masz termin andariel?