reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe przedszkolaki :)

reklama
My też idziemy do przedszkola w tym roku. Mój synek będzie chodził do tego co ja chodziłam;) Jako ,że jest już zahartowanym żłobkowiczem z dwuletnim stażem to na pewno problemów z adaptacją nie będzie, może przez pierwsze dni będzie podchodził trochę nieufnie do nowych cioć:) Ja na waszym miejscu nie martwiłabym się tak strasznie o jedzenie i zdycyplinowanie dzieciaków:) zupełnie inaczej zachowują się w grupie, a zupełnie inaczej z rodzicami.. szczególnie jak widzą ,że inne dzieci też coś tam robią. 28 maja mamy pierwsze spotkanie dla rodziców a jakos pod koniec sierpnia dwa czy trzy dni przed rozpoczęciem spotkanie integracyjne dla dzieci i rodziców :-D Mnie to jedyne co martwi, to co on lingwistycznego przyniesie z tego przedszkola. Moja znajoma zapisała malucha do tego samego, a ona tak mięchem przy nim rzuca ,że głowa mała wiec jak mój adaśko wyleci z jakimś tekstem to niezłą burę ode mnie (ona) dostanie :angry: szczególnie ,że u nas w domu to nawet kurde nie wolno powiedzieć :tak:

No i mamy wyniki :-D
Paulunia jednak została przyjęta i o ile nic nam nie wyskoczy niespodziewanego to od września bedzie przedszkolakiem:tak:
Super, gratulacje :tak::-)

Ja musze dzwonic do przedszkola kiedy szykuja jakies spotkanie organizacyjne, bo jestem zielona w tym temacie :-p

gratulacje dla przyjętych!!
u nas wyniki jednak dopiero 25 maja:dry: niepewność mnie zeżre:-p

Pszczola juz teoretycznie rozpoczela edukacje przedszkolna, tyle ze na razie w mojej asyscie:baffled: docelowo jest juz zapisana od wrzesnia na 5h dziennie:tak: mam nadzieje, ze do tego czasu juz spokojnie bedzie sama zostawala:confused:

a u nas miały byc wyniki 15 maja a na placu zabaw dowiedziałam się ze juz dawno są a jak dziecko przyjęte a rodzic nie przyjdzie na spotkanie 13 maja to dziecko wykreślają:wściekła/y:
i okazało się ze nas nie przyjeli:angry:
ale dowiedziałam sie czegos jeszcze i juz mi przeszedł żal że Ami sie tam nie dostała, kolega z pracy K. dawał dyrektorce "w łapę"aby dziecko tam sie dostało:szok::szok::szok:
spadłam z krzesła jak to usłyszałam i jeszcze wiecej mało pochlebnych opinii i teraz już nie wiem dlaczego uparłam sie tak na to przedszkole:baffled:
za to do tego drugiego do którego uderzaliśmy to na 90% bedziemy uczęszczać , trochę nieporęczny dojazd ale jakoś przeżyjemy:-p

ale dowiedziałam sie czegos jeszcze i juz mi przeszedł żal że Ami sie tam nie dostała, kolega z pracy K. dawał dyrektorce "w łapę"aby dziecko tam sie dostało:szok::szok::szok:
spadłam z krzesła jak to usłyszałam i jeszcze wiecej mało pochlebnych opinii i teraz już nie wiem dlaczego uparłam sie tak na to przedszkole:baffled:
ale jaja:szok::szok::szok: u nas mam nadzieję, że jak przez system komputerowy to takich przekrętów nie będzie:no:

reklama
Do góry