reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe przedszkolaki :)

ja zamierzam Milenkę posyłać do przedszkola o 8 a odbierać zaraz po obiedzie czyli o 12.30, przynajmniej na początku póki się nie zaklimatyzuje, no chyba,ze znajde prace to zmieni postac rzeczy:-p
ja też nawet jakbym nie pracowała to i tak posłałabym Alutę do dzieci:tak::tak::tak: pewnie też na "pół" dnia, ale dobre i tyle:-D mikusia a znalezienia pracy Ci życzę, ale nie dlatego żeby Milenka cały dzień w przedszkolu siedziała:-p

reklama
U nas wyniki z państwowego będą 30 kwietnia dopiero. Ale mój syn też będzie przedszkolakiem, bo mamy już zarezerwowane miejsce w prywatnym przedszkolu :tak:

U nas wyniki z państwowego będą 30 kwietnia dopiero. Ale mój syn też będzie przedszkolakiem, bo mamy już zarezerwowane miejsce w prywatnym przedszkolu :tak:

u nas sytuacja identyczna.

fajny wątek:)

z racji, ze moja jula od ponad roku chodzi na zajęcia do klubu malucha, do sprawy podchodze zupełnie na luzie:-p wiadomo odczuje mała róznice- inne miejsce, inne ciocie, inne dzieci... ale znając ją, z zaklimatyzowaniem problemu żadnego byc nie powinno.

ja równiez trakyuje przedszkole jako nieodlączny etap edukacji, wychowania i zabawy.
wiem, jak bardzo pozytywnie na nią i jej rozwój wpływaają zajęcia w klubie malucha, widze z jakim zaangażowaniem po powrocie do domu opowiada co robiła i z jaką dumą opowiada kolejny wyuczony wierszyk, albo piosenkę... coś fantastycznego:-D

Witam.
U nas wyniki przesuneli na 4 maja :baffled: Już usłyszałam, że dużo dzieci w tym roku i żeby sie nie martwić jak mała sie nie dostanie i próbowac znowu za rok.
No cóż zobaczymy jak bedzie, moze jednak ja przyjeli.......:rofl2:

Jeśli nie to rozpaczać nie bedę :tak: bo o ile uda mi sie tak na 100% przekonać męża to w wakacje chciałabym zajść znowu w ciąże :-) wiec bedę siedziała w domu.
Chociaż mimo wszystko wolałabym zeby młoda miała jednak kontakt z dziećmi :rofl2:

a u nas wyniki dopiero 15 maja :-(
ale już oficjalnie mówią, że dla 3-latków miejsc zabraknie :angry: więc władze odgórnie przesuwają 6-latki do podstawówek, choć szkoły nie są przygotowane. rodzicie 6-latków robią raban, bo mają zagwarantowany wybór: albo zerówka w przedszkolu albo w podstawówce a tu im dzieci na siłę pchają do szkoły. jeden wielki burdel :angry:

a u nas wyniki dopiero 15 maja :-(
ale już oficjalnie mówią, że dla 3-latków miejsc zabraknie :angry: więc władze odgórnie przesuwają 6-latki do podstawówek, choć szkoły nie są przygotowane. rodzicie 6-latków robią raban, bo mają zagwarantowany wybór: albo zerówka w przedszkolu albo w podstawówce a tu im dzieci na siłę pchają do szkoły. jeden wielki burdel :angry:
ha,ha ja u nas w przedszkolu usłyszałam dokładnie to co Ty tutaj napisałaś :baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok:
No zobaczymy w poniedziałek czy trzylatki zostały jednak wzięte pod uwagę

A u nas wszystkie dzieci zostana przyjete, a dodatkowo wydluzaja godziny pracy przedszkola z 16:30 na 17:00 albo 17:30 :tak::tak::tak:bo kase z unii dostali :tak::-)

reklama
A u nas wszystkie dzieci zostana przyjete, a dodatkowo wydluzaja godziny pracy przedszkola z 16:30 na 17:00 albo 17:30 :tak::tak::tak:bo kase z unii dostali :tak::-)
no to ja się do Ciebie przeprowadzam:-D:-D:-D u nas wyniki też są później, ale łudzę się, że Aluta się dostanie:-p

Do góry