reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe przedszkolaki :)

u Ali w przedszkolu też jest taki łobuz, pogadałam z Alą i miała go stanowczo "opieprzyć", że bić nie wolno, a jak nie pomoże to powiedzieć pani;-) więcej się nie skarżyła
od jutra Aluta wraca do przedszkola:tak: mam nadzieję, że kryzysu nie będzie:-)

reklama
U Piotrusia tez jest taki chlopiec. Pani na szczescie juz zauwazyla. Piotrus mowi, ze sie z nim nie bawi, bo on bije i popycha inne dzieci. Wielu rodzicow sie skarzylo. Widzialam jak w szatni okladal swojego mlodszego brata, a ich mama nie reagowala. Piotrus ze lzami w oczach powiedzial mu wtedy: "Adaś Kowalski, nie wolno dokuczać innym dzieciom" i szybko wyszlismy, zeby i nam sie nie oberwalo.

U nas w przedszkolu chyba nie ma takich "rodzynkow", bo nie slyszalam skarg ani do Sary ani od inncyh rodzicow (jest w Sary grupie kilkoro dzieci moich znajomych) ;-)

Wczoraj Sara zostala wybrana przez Pania na krolowa, a jakis Szymonek na krola ;-):-pale szczegolow nie znam, bo tylko tyle Sara mi opowiedziala ;-):-D A juz z jakiego powodu te wybory itd. to nie wiem :-p

No i musze sie pochwalic, ze moje dziecko zbiera ordery za dobre sprawowanie sie :szok::-D:tak: Idealnie wszystko zjada, nawet bez brudzenia sie ;-)i ogolnie jest grzeczna (chyba ma to po mnie, w szkole wzrorowa uczennica, poza szkola diabel :-p:-D)

sandra chyba te nasze "lewki" tak mają, u nas to samo z zachowaniem, w przedszkolu Ala jest wzorem dla innych dzieci, pani się jej nachwalić nie może, a w domu:szok::szok::szok: słucha dopiero jak ja "rządzę", wszystkich olewa:-p;-)

witam gorąco! nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie:-),aga31 mama ewy.nie miałam netu półtora roku,mieszkałam na wsi ale znów wracam do miasta ;) i mam nadzieje ze na forum tez. ewcia tez chodzi do przedszkola choc juz była 2 razy chora:-(.duzo zdrówka dla waszych dzieciaczków. ps.nie moge sie zalogowac na starym loginie,nie pamietam ,pozdrawiam.miłej nocy:-)

Aga31 ja Cię pamiętam a jakże :-) fajnie, że do nas wróciłaś :tak:
co u Ciebie i dziewczyn? jak Ewcia, jak Angela się mają?

u nas też w przedszkolu nie ma takich "gagatków", co jakoś notorycznie biją inne dzieci, Milenka napewno by powiedziała jakby koś jej robił krzywdę:tak:, no miejmy nadzieje, ze jakiś taki "bitnik" się nie znajdzie

Aga! Witaj w domu. :-D Co sie u Was dzialo przez ten czas? Ostatnio nawet o Tobie myslalam. :tak:
witam:-) oj u mnie wszystko sie zmieniło,rozstałam sie z ojcem ewki,nie wykazuje wiekszego zainteresowania córką,ponad rok miaszkałam za miastem,nie miałam tam netu niestety,teraz wróciłam do łodzi.zmieniłam pracę.ogólnie nie najgorzej.
ewka chodzi do przedszkola ale jak narazie to wiecej w domu siedzi chora niz w przedszkolu,andzka juz chodzi do technikum.uczyc sie nie chce:no:
ja poznałam fajnego faceta,mieszkamy razem juz ponad rok.
nie narzekam,mogło byc gorzej.:-)

reklama
nie wiem czy mi sie uda cos wkleic,juz nie bardzo pamietam,musze pocwiczyc,jak cos to miała byc ewka :-p

Załączniki

• ewka.jpg
    ewka.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 44
  • ewa.jpg
    ewa.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 60
Do góry