reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
To ja w pierwszej ciazy bylam Łagodna jak baranek, zawsze Maz sie smial ze w ciazy zwariuje bo mam mocny pms, a potem przyznal ze to byl idealny czas… teraz za to mocno odczuwam emocje, mam nadzieje ze mi to minie bo widze ze nawet do corki trace cierpliwość :(

Nie jesteś sama. Też dziś pękłam 🙈 ale ponoć raz na jakiś czas to nawet zdrowo. Więc na zdrówko kochana, poryczmy sobie 😭
😄😘
jestem tak zdenerwowana,zdołowana a on chyba zadowolony że mi jest przykro no odwaliło i nie wiadomo o co… ja to zaraz przeżywam z tego to już cycki mnie nie bolą i już mam czarne myśli że przez nerwy zaszkodzę kropkowi no dramat …. Mówię do niego że potrzebuje spokoju żeby już przestał a on fuka bez powodu nie kumam co go ugryzło😔😭

jestem tak zdenerwowana,zdołowana a on chyba zadowolony że mi jest przykro no odwaliło i nie wiadomo o co… ja to zaraz przeżywam z tego to już cycki mnie nie bolą i już mam czarne myśli że przez nerwy zaszkodzę kropkowi no dramat …. Mówię do niego że potrzebuje spokoju żeby już przestał a on fuka bez powodu nie kumam co go ugryzło😔😭
Hmm... Wiesz ktoś teraz musi mieć okres za nas... 🤭 trafiło na nich 🙈

A tak serio mój też jakiś poddenerwowany chodzi ostatnio. Może u nich też burza w mózgu 🤔

ja jestem bardzo emocjonalna i małe rzeczy potrafią mnie wyprowadzić z równowagi, natomiast mimo, że jestem cholerykiem szybko odpuszczam i łagodnieje - następnie przepraszam (o ile zawiniłam) i znów jest dobrze, także mój Luby - rybki - jest przyzwyczajony i potrafi to okiełznać 🙈

Hmm... Wiesz ktoś teraz musi mieć okres za nas... 🤭 trafiło na nich 🙈

A tak serio mój też jakiś poddenerwowany chodzi ostatnio. Może u nich też burza w mózgu 🤔
no chyba,ja jestem z tych co nie krzyczy nie obraża sie , nie lubię kłótni jak on ma gorszy dzień to staram się zawsze łagodzić sytuacje , ale też jestem wysoko wrażliwa i mocno przeżywam gdy on pyszczy do mnie ,normalnie mnie dziś zlewa mnie na maxa a ja sobie nie mogę miejsca znaleźć

reklama
Do góry