reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

By the way - ile kasują wasi prywatni (tacy totalnie prywatni, nie w ramach abonamentów) lekarze za wizytę z usg? Ja się kosmicznie zdziwiłam jak usłyszałam 600 zł... Wiem, że to jedna z droższych przychodni w moim mieście, ale 4 lata temu płaciłam 400 i to już mi sie wydawało dużo...

reklama
Wiem,że jeszcze daleko i ciężko myśleć o tym czasie,ale miała któraś z Was doświadczenie z doulą? Mój mówi,że on chce być i mi pomagać (jeśli oczywiście będzie taka możliwość),ale jednak zastanawiam się czy on nie będzie w gorszym stanie niż ja (ostatnio na pobraniu o mało nie zemdlał i wymiotował 😆)
Ja myślę o prywatnej położnej. Poród lotosowy i te sprawy :)

Ja nie mam pojęcia czy u mnie dzidzia wyjdzie sierpniowa, czy wrześniowa, więc z chęcią poobserwuję oba wątki, co prawda ciąża donoszona będzie końcem sierpnia, ale nikt nie wie kiedy maluch wyjdzie.

Cześć dziewczyny, ostatnie kilka dni mniej mnie tutaj ale obie z córką chore jesteśmy i ledwo żyję 😔 mała chce spać tylko na mnie, a ja nos zawalony i nie mam nawet kiedy się doleczyć. Robiłam testy i nic nie nie wyszło, więc nie wiem co nas tak męczy 😓

By the way - ile kasują wasi prywatni (tacy totalnie prywatni, nie w ramach abonamentów) lekarze za wizytę z usg? Ja się kosmicznie zdziwiłam jak usłyszałam 600 zł... Wiem, że to jedna z droższych przychodni w moim mieście, ale 4 lata temu płaciłam 400 i to już mi sie wydawało dużo...
U mnie 300 zł

Moja 400zl bierze

dziś wziął 230

reklama
u mnie 300zl

Do góry