reklama
Karolina2495
Fanka BB :)
Może zaproponuj dzień babci i dziadka? Już będzie w miarę bezpiecznieMnie trochę męczy to, że nikomu nie powiedzieliśmy o ciąży. Z partnerem średnio mogę o tym rozmawiać, w sensie przejmuje się moim złym samopoczuciem itp, ale rozmowy o ciąży, co dalej itp itd to już średnio jego działka.
Ale partner zdecydowanie nie chce nikomu mówić jeszcze więc nie naciskam. Dobrze, że mam was.
Karolina2495
My też nie mówiliśmy jeszczeNawet rodzicom nie powiedzieliście?
Karolina2495
Doczytałam
Jak partner będzie z tym ok to spróbuję może na dzień babci powiedzieć. To będzie 10+1.
Sansieviera
Zaciekawiona BB
CD:
Bo nawet jeśli moja prowadząca ginekolog wystawiła by mi jakieś skierowanie uzasadnienie że się klasyfikuje na drugą CC to chyba w praktyce jest tak, że jeśli ona w tym szpitalu nie pracuje to mogą to podważyć ?
Bo nawet jeśli moja prowadząca ginekolog wystawiła by mi jakieś skierowanie uzasadnienie że się klasyfikuje na drugą CC to chyba w praktyce jest tak, że jeśli ona w tym szpitalu nie pracuje to mogą to podważyć ?
Karolina2495
Ma to swoje plusy i minusy. Plusem na pewno, że czas bardzo szybko leci. O ciąży praktycznie nie myślalam w pracy, bo nikt w sumie nie wie o niej, co jakiś czas muszę sprawdzać apkę ile to już minęłoJa też nikomu nie chciałam mówić dopiero po 1 trymestrze ale jak test wyszedł pozytywny to mój od razu papla rodzicom powiedział . Ja to Wam współczuję dziewczyny że jeszcze pracujecie .
W pierwszej ciazy sto razy dziennie sprawdzałam i czytałam o rozwoju w każdym tygodniu i jakiej wielkości jest dziecko jaki to owoc a każdy dzień był taaaaki długi. a teraz... właśnie sprawdziłam, że zaczynam ósmy tydzien
Cherry_Tomato
Z tego co wiem to kwalifikacje na CC przechodzi się w wybranym szpitalu u wskazanego lekarza. Jeśli rodzisz tam gdzie prowadzisz to problem się jakby sam rozwiązujeCD:
reklama
Ja od 23.12 do 22.01 czekam na wizytę i też już bym chętnie podejrzała co się tam dziejeNo i super kurde wszyscy mają tak szybko wizyty a ja zniosę jajko od 17 grudnia do 22 stycznia tyle czekać na wizytę
Podziel się: