reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Witajcie w Nowym Roku 😊

Wstalam z mdłościami i kołowrotkiem w głowie ,a nie piłam 😂😂
Przede mną 9 godzin drogi do domu - czas start🤞🚙 Pierwszy raz cieszę się że już wracam tak zmęczona dawno nie byłam🫣

Ja wczoraj wytrzymałam do 00.30 i niestety pożegnałam się i padłam . Cały dzień robienia i tyle siedzenia co o 22 już był kryzys do spania 😆 ale w tym roku mieliśmy piękny widok na fajerwerki 🎆🎆 . Jeszcze kolejnym zaskoczeniem było że moja 3,5 letnia córka czekala na gości i oglądała bajkę , my się z mężem patrzymy a ona śpi na siedząco , była godzina 19.30 i tak przespała cały sylwester az do 9 rano . No ja normalnie doznałam opad szczeny .

Witajcie w Nowym Roku 😊

Wstalam z mdłościami i kołowrotkiem w głowie ,a nie piłam 😂😂
Przede mną 9 godzin drogi do domu - czas start🤞🚙 Pierwszy raz cieszę się że już wracam tak zmęczona dawno nie byłam🫣
Ja przesadziłam wczoraj z jedzeniem i przykro się to dla mnie skończyło, od 3 nad ranem miałam mdłości i ostatecznie zwymiotowałam 🤢🤮, ale teraz już chyba lepiej bo się żołądek opróżnił i tak nie boli, sama prowadzisz? Na zmianę? czy jesteś pasażerem? Jak sama to podziwiam taka długa trasa

Ja przesadziłam wczoraj z jedzeniem i przykro się to dla mnie skończyło, od 3 nad ranem miałam mdłości i ostatecznie zwymiotowałam 🤢🤮, ale teraz już chyba lepiej bo się żołądek opróżnił i tak nie boli, sama prowadzisz? Na zmianę? czy jesteś pasażerem? Jak sama to podziwiam taka długa trasa
mnie żołądek bolał dwa dni temu 😕

Na szczęście nie prowadzę , chłop z tata na zmianę jadą , ja tam narazie 1,5 h spałam 🤣😴

reklama
Wczoraj tak samo pojadłam tylko troszkę a w nocy silne mdłości. Na jedzenie patrzeć nie mogę, nawet w tv jak coś jedzą, mam taką awersję. To jest okropne.

Do góry