reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja jestem w trzeciej i takiej bezobjawowej to też nie znam... aż sie stresuję. Tym bardziej, że ktoś napisał mniej więcej, że im więcej objawów, mdlosci tym lepiej się ciąża rozwija..
A tam! W poprzedniej ciąży na początku (jakiś 9tc) łaziłam po tatrach wysokich, chwilę później poleciałam do Włoch i codziennie byłam w innym mieście, a prosto z Włoch leciałam jeszcze do Grecji :) Jadłam wszystko, cieszyłam się życiem, podróżowałam i wspinałam. Właśnie patrzę na śpiąca, silną 9 miesięczną córeczkę- nie ma zasady :)
Potem co prawda miałam lekkie atrakcje w ciąży, ale wada serca może przydarzyć się zupełnie każdemu i nie ma to znaczenia, czy zarodek silny, czy nie :)

A tam! W poprzedniej ciąży na początku (jakiś 9tc) łaziłam po tatrach wysokich, chwilę później poleciałam do Włoch i codziennie byłam w innym mieście, a prosto z Włoch leciałam jeszcze do Grecji :) Jadłam wszystko, cieszyłam się życiem, podróżowałam i wspinałam. Właśnie patrzę na śpiąca, silną 9 miesięczną córeczkę- nie ma zasady :)
Potem co prawda miałam lekkie atrakcje w ciąży, ale wada serca może przydarzyć się zupełnie każdemu i nie ma to znaczenia, czy zarodek silny, czy nie :)
Jeśli u mnie wszystko będzie szło ok to jeszcze luty/marzec marzy mi się jakaś wypasiona/daleka podróż we dwoje. Ale życie zweryfikuje.

Ja w święta chce pokazać śpioszki w pudełku z napisem ,, Merry Christmas” mamie siostrze i babci Bo już marzy o prawnuku. Teściowej nie chce mówić (wkurzyła mnie w tamtym roku jak wypaliła z tekstem do szwagierki, że Kamilka będzie mieć kuzyna/kuzynke ) ale muszę bo już podejrzewa 😒😒 przyjaciółka od razu. W tamtym roku mnie dużo wspierała po cp i kibicowała, nie wytrzymałam i dobrze bo jest moja dobra dusza i uspokajaczem 🥰

reklama
Mnie cycki bolą od początku praktycznie. Każda ma inaczej 😅

Dziewczyny, a Wam też się tak przetłuszczają włosy?! Ja muszę myć codziennie, a wcześniej spokojnie co 2 dzień. Teraz na drugi dzień mam tłuste strąki ….

Do góry