reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ja to bym nie wytrzymała żeby przyjaciółce nie powiedzieć 🫣 Po ostatnim poronieniu miałam najpierw do siebie żal, że powiedziałam wszystkim, a pozniej jak odetchnęłam doszłam do wniosku, że dlaczego miałabym się nie cieszyć i nie dzielić szczęściem z innymi? Poza tym poronienie to nie powód do wstydu. Wiadomo nie każdy musi o tym wiedzieć, ale też ze względu na to, że robi się z tego taką tajemnicę to ja np nie miałam pojęcia, że traci się tak wiele ciąż zanim nie straciłam swojej.
Także powiedziałam już kilku osobom 😃
U mnie też większość wie. 😊

reklama
Urodziła się zdrowa?

U mnie pierwsza ciąża 🤮 do 7 miesiaca włacznie, wtedy nie bylo tych tabletek na wymioty.
Druga bezobjawowa, 3 na początku plamienie przez krwiaka, ale potem też bezobjawowa. 4 bezobjawowa i teraz póki co tez zero objawów.
Mój mąż juz w pracy się pochwalił, chce powiedzieć rodzicom jak w Pl będziemy, ale ja Go stopuje, bo jeszcze nie mielismy wizyty u lekarza i dopóki nie zobaczę ❤️ nie chcę nikomu mówić

Czy są tu jakieś mamusie mieszkające w De?
Jeśli donoszę to będę miała 3 dzieciaczków. Moje marzenie. Kiedyś chciałam 4, ale już się pogodziłam że to ostatnia ciąża i będę ją chłonąć 😂

reklama
A jeszcze mi się nasunęło pytanie przepracowane to faktycznie te co będę w pracy typu pn-pt czy weekendy też wchodzą w te 30 dni? Przepraszam,że tak dopytuje,ale nudnosci są okropne i mimo,że chce pracować to jest to męczarnia
Spróbuj najpierw z opaskami. Ja miałam taka sama sytuacje. Ze podpisywałam umowę i się 3 tyg później okazalo że jestem w ciąży. Ale mimo wszystko robiłam wszystko żeby pracowac najdłużej. Do końca marca pracowałam, a urodziłam w pierwszej połowie czerwca.
Umowę do kiedy masz? Bo też to jest ważne, bo jesli masz np. Do końca stycznia a wtedy nie będziesz powyżej 12 tygodnia to pracodawca nie musi przedłużać umowy.

Ostatnia edycja:
Do góry