reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja jestem w trzeciej i takiej bezobjawowej to też nie znam... aż sie stresuję. Tym bardziej, że ktoś napisał mniej więcej, że im więcej objawów, mdlosci tym lepiej się ciąża rozwija..
A tam! W poprzedniej ciąży na początku (jakiś 9tc) łaziłam po tatrach wysokich, chwilę później poleciałam do Włoch i codziennie byłam w innym mieście, a prosto z Włoch leciałam jeszcze do Grecji :) Jadłam wszystko, cieszyłam się życiem, podróżowałam i wspinałam. Właśnie patrzę na śpiąca, silną 9 miesięczną córeczkę- nie ma zasady :)
Potem co prawda miałam lekkie atrakcje w ciąży, ale wada serca może przydarzyć się zupełnie każdemu i nie ma to znaczenia, czy zarodek silny, czy nie :)

A tam! W poprzedniej ciąży na początku (jakiś 9tc) łaziłam po tatrach wysokich, chwilę później poleciałam do Włoch i codziennie byłam w innym mieście, a prosto z Włoch leciałam jeszcze do Grecji :) Jadłam wszystko, cieszyłam się życiem, podróżowałam i wspinałam. Właśnie patrzę na śpiąca, silną 9 miesięczną córeczkę- nie ma zasady :)
Potem co prawda miałam lekkie atrakcje w ciąży, ale wada serca może przydarzyć się zupełnie każdemu i nie ma to znaczenia, czy zarodek silny, czy nie :)
Jeśli u mnie wszystko będzie szło ok to jeszcze luty/marzec marzy mi się jakaś wypasiona/daleka podróż we dwoje. Ale życie zweryfikuje.

Ja w święta chce pokazać śpioszki w pudełku z napisem ,, Merry Christmas” mamie siostrze i babci Bo już marzy o prawnuku. Teściowej nie chce mówić (wkurzyła mnie w tamtym roku jak wypaliła z tekstem do szwagierki, że Kamilka będzie mieć kuzyna/kuzynke ) ale muszę bo już podejrzewa 😒😒 przyjaciółka od razu. W tamtym roku mnie dużo wspierała po cp i kibicowała, nie wytrzymałam i dobrze bo jest moja dobra dusza i uspokajaczem 🥰

Od którego tygodnia u was się mdłości zaczęły ? Ja dopiero 4t i tak się zastanawiam kiedy mnie dopadnie o ile dopadnie 😆

reklama
Mnie cycki bolą od początku praktycznie. Każda ma inaczej 😅

Dziewczyny, a Wam też się tak przetłuszczają włosy?! Ja muszę myć codziennie, a wcześniej spokojnie co 2 dzień. Teraz na drugi dzień mam tłuste strąki ….

Do góry