Mama23?????
Fanka BB :)
dobra faktycznie przyszla sobotaTo w przyszla sobotę dopiero.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobra faktycznie przyszla sobotaTo w przyszla sobotę dopiero.
A tam! W poprzedniej ciąży na początku (jakiś 9tc) łaziłam po tatrach wysokich, chwilę później poleciałam do Włoch i codziennie byłam w innym mieście, a prosto z Włoch leciałam jeszcze do Grecji Jadłam wszystko, cieszyłam się życiem, podróżowałam i wspinałam. Właśnie patrzę na śpiąca, silną 9 miesięczną córeczkę- nie ma zasadyJa jestem w trzeciej i takiej bezobjawowej to też nie znam... aż sie stresuję. Tym bardziej, że ktoś napisał mniej więcej, że im więcej objawów, mdlosci tym lepiej się ciąża rozwija..
Jeśli u mnie wszystko będzie szło ok to jeszcze luty/marzec marzy mi się jakaś wypasiona/daleka podróż we dwoje. Ale życie zweryfikuje.A tam! W poprzedniej ciąży na początku (jakiś 9tc) łaziłam po tatrach wysokich, chwilę później poleciałam do Włoch i codziennie byłam w innym mieście, a prosto z Włoch leciałam jeszcze do Grecji Jadłam wszystko, cieszyłam się życiem, podróżowałam i wspinałam. Właśnie patrzę na śpiąca, silną 9 miesięczną córeczkę- nie ma zasady
Potem co prawda miałam lekkie atrakcje w ciąży, ale wada serca może przydarzyć się zupełnie każdemu i nie ma to znaczenia, czy zarodek silny, czy nie
Lepiej jak nie przyjdą hahaha.Od którego tygodnia u was się mdłości zaczęły ? Ja dopiero 4t i tak się zastanawiam kiedy mnie dopadnie o ile dopadnie
wiadome xd ale codziennie się wczuwam bo chyba dalej nie wierzę w tą ciążęLepiej jak nie przyjdą hahaha.
taż się zastanawiam kiedy dziś pierwszy raz bardziej bolą mnie cycki cały dzieńi ogólnie mam wrażenie że mam takie kilku sekundowe momenty że robi mi się słabowiadome xd ale codziennie się wczuwam bo chyba dalej nie wierzę w tą ciążę