reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja się cieszę brakiem objawów - w moim otoczeniu dziewczyny, które były w ciąży, też nie miały mdłości.

Ale współczuję tym, które muszą się z nimi borykać, szczególnie teraz w święta 🥹😣

Ja się cieszę brakiem objawów - w moim otoczeniu dziewczyny, które były w ciąży, też nie miały mdłości.

Ale współczuję tym, które muszą się z nimi borykać, szczególnie teraz w święta 🥹😣
Dokładnie mam tak samo. A tak lubię jeść więc koszmar byłby podwójny 🙈 a dziewczyną które je mają życzę żeby skoczyły się jak najszybciej, ponoć po 1trymstrze się najczęściej kończą. Także już niedługo dziewczyny 😊

Mi w pierwszej było całymi dniami nie dobrze chociaż nie wymiotowałam. Nie mogłam nic jeść. Słodycze smakowały solą. Schudłam 10 kg jedząc jednego tosta dziennie bo tylko one mi wchodzily ale w niewielkiej ilości :p

Mi w pierwszej było całymi dniami nie dobrze chociaż nie wymiotowałam. Nie mogłam nic jeść. Słodycze smakowały solą. Schudłam 10 kg jedząc jednego tosta dziennie bo tylko one mi wchodzily ale w niewielkiej ilości :p
Ja jem 3 rzeczy aktualnie: pomidorowa z makaronem, właśnie grzanki z serem i ketchupem i … korzenne kulki w czekoladzie z Biedronki. Koniec w sumie jadłospisu

reklama
A jeszcze mi się nasunęło pytanie przepracowane to faktycznie te co będę w pracy typu pn-pt czy weekendy też wchodzą w te 30 dni? Przepraszam,że tak dopytuje,ale nudnosci są okropne i mimo,że chce pracować to jest to męczarnia
caly miesiąc kalendarzowy masz mieć przepracowany. Nie ma znaczenia że w weekend masz wolne. Czyli od 1 grudnia do 31 grudnia. :)

Do góry