reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
Powiem wam że mam dość . Biorę leki na mdłości te na receptę ,zero poprawy . Wydaje mi się że nawet może być gorzej bo spowodowały jeszcze większą senność i oslabienie niż wcześniej . Dodatkowo mdłości i ciężkość na brzuchu jest dramatyczna ,a wzdęty jaki mam brzuch . Normalnie jakbym już przynajmniej w 5 miesiącu była ... Ta ciąża jest najgorsza ze wszystkich . Zamówiłam sobie te opaski na nadgarstek na mdłości ,mam nadzieję że one trochę pomogą bo nie idzie funkcjonować . Śmieje się do męża że to musi być chłopak bo pierwszy raz tak źle się czuje a tacy upierdliwi są tylko mężczyźni . Po za tym chyba muszę umówić się do jakiegoś fizjo już lub chirurga . Wsumie nie wiem ... Bo po tej laparoskopii jednej i drugiej pisałam że sporo komplikacji było . Teraz coś dziwnego dzieje mi się z rana na pępku . Czuje pod palcem jakby szew i zastanawiam się czy nie pomylili się i nie dali zwykłego zamiast rozpuszczalnego bo ten drugi już powinien dawno się wchłonąć . A rana coraz bardziej czerwona ...
Załączniki
angeliskax
Moderator
Umówiłabym się i do chirurga i do fizjoterapeuty który pracuje nad bliznamiPowiem wam że mam dość . Biorę leki na mdłości te na receptę ,zero poprawy . Wydaje mi się że nawet może być gorzej bo spowodowały jeszcze większą senność i oslabienie niż wcześniej . Dodatkowo mdłości i ciężkość na brzuchu jest dramatyczna ,a wzdęty jaki mam brzuch . Normalnie jakbym już przynajmniej w 5 miesiącu była ... Ta ciąża jest najgorsza ze wszystkich . Zamówiłam sobie te opaski na nadgarstek na mdłości ,mam nadzieję że one trochę pomogą bo nie idzie funkcjonować . Śmieje się do męża że to musi być chłopak bo pierwszy raz tak źle się czuje a tacy upierdliwi są tylko mężczyźni . Po za tym chyba muszę umówić się do jakiegoś fizjo już lub chirurga . Wsumie nie wiem ... Bo po tej laparoskopii jednej i drugiej pisałam że sporo komplikacji było . Teraz coś dziwnego dzieje mi się z rana na pępku . Czuje pod palcem jakby szew i zastanawiam się czy nie pomylili się i nie dali zwykłego zamiast rozpuszczalnego bo ten drugi już powinien dawno się wchłonąć . A rana coraz bardziej czerwona ...
Mama23?????
Jutro powpisuje nowe dziewczyny na główną listę . Mam zrobione screeny więc spokojnie ,wiem kto do nas dołączył
angeliskax
Moderator
Lepsze to niż mieliby pić w domu po prostu.No tu zaraz sylwester, potem jakieś imprezy w pracy, jakieś urodziny, jakaś parapetówka. Zawsze coś
angeliskax
Moderator
o to idziemy na tym samym etapie ;pOo super gdybym również się załapała na tą listę nie znam jeszcze dokładnej daty porodu ale aplikacja pokazała mi datę 22.08
Mama23?????
no chyba trzeba będzie . Ogarnę już to po świętach . Kilka dni mnie już nie zbawi .Umówiłabym się i do chirurga i do fizjoterapeuty który pracuje nad bliznami
angeliskax
Moderator
Priv napisałamJutro powpisuje nowe dziewczyny na główną listę . Mam zrobione screeny więc spokojnie ,wiem kto do nas dołączył
angeliskax
Moderator
na spokojnieno chyba trzeba będzie . Ogarnę już to po świętach . Kilka dni mnie już nie zbawi .
reklama
Cywil87
Zdjęcia sir nie powinno oceniać ale jak dla mnie źle to nie wygląda powiedziałabym że może Ci się bliznowiec robić teraz pobudzony hormonami..staraj się to rozmasowywac ewentualnie maść na blizny tylko nie wiem jak z tym w ciąży..Powiem wam że mam dość . Biorę leki na mdłości te na receptę ,zero poprawy . Wydaje mi się że nawet może być gorzej bo spowodowały jeszcze większą senność i oslabienie niż wcześniej . Dodatkowo mdłości i ciężkość na brzuchu jest dramatyczna ,a wzdęty jaki mam brzuch . Normalnie jakbym już przynajmniej w 5 miesiącu była ... Ta ciąża jest najgorsza ze wszystkich . Zamówiłam sobie te opaski na nadgarstek na mdłości ,mam nadzieję że one trochę pomogą bo nie idzie funkcjonować . Śmieje się do męża że to musi być chłopak bo pierwszy raz tak źle się czuje a tacy upierdliwi są tylko mężczyźni . Po za tym chyba muszę umówić się do jakiegoś fizjo już lub chirurga . Wsumie nie wiem ... Bo po tej laparoskopii jednej i drugiej pisałam że sporo komplikacji było . Teraz coś dziwnego dzieje mi się z rana na pępku . Czuje pod palcem jakby szew i zastanawiam się czy nie pomylili się i nie dali zwykłego zamiast rozpuszczalnego bo ten drugi już powinien dawno się wchłonąć . A rana coraz bardziej czerwona ...
Podziel się: