Wcześniej kazał po trzech betach darować ale tutaj sytuacja specyficzna więc chciał zobaczyć czy nie spadaDziwny to specjalista skoro każe ci tyle razy badać betę i to na takim etapie
Oby wszystko zakończyło się pomyślnie
reklama
Malina_po30
Fanka BB :)
Ja w sumie żyję jak dotychczas.Dziewczyny a jak funkcjonujecie na co dzień? Nosicie np zakupy czy kompletnie zero jakiegokolwiek przeciążania się?
Tylko większych zakupow nie dźwigam.
Mam dietę pudełkową i tak się zastanawiam czy oni myją dokładnie te warzywa itp…. Chyba zacznę sama gotować
Annnna1994
A co złego w twojej sytuacji ? Też zaczynałam teraz z beta 29 i jak narazie jest ok. Jest zarodek z sercem.To jest nówka sztuka lekarz od niepłodności bo poprzednj był dramat,ten zrobił drożność 22 listopada i tu naturalny cud po paru dniach,chłop ogarnia ale też nie daje złudnych nadziei stąd moje pytanie do Was czy któraś z Was znala/ słyszała sytuację jak moja i skończyło się dobrze lub nie?
Złego jest to,że tydzien temu w środę crl było 2 mm a w tą środę 2,4 mm brak akcji serca,za mały wzrost zarodkaA co złego w twojej sytuacji ? Też zaczynałam teraz z beta 29 i jak narazie jest ok. Jest zarodek z sercem.
Gosia0132
Nie chce straszyć, ale dobrze czytam ze pęcherzyk ciążowy urósł w ciągu tygodnia 0.4 mm?GoleM wrote:
Hej dziewczyny czytam Was od samego początku powstania wątku ale się nie udzielałam tak jak i mało udzielam się przez 2 lata na wątkach różowych,chyba nie pisze bo nie chce zapeszać...ponad dwa lata staraliśmy się o dziecko,już w grudniu mieliśmy zaplanowana inseminacje ale bach naturalny cud,dwie kreski jednak ciągle coś pod górę...pierwsza beta 28 mIu/ml i ginekolog się krzywi,Endo tez...druga przyrost 150% niby każdy zadowolony ale zrob Pani za kolejne 2 dni...przyrost ok 90% wszyscy zadowoleni.Po tygodniu czyli w zeszła środę piękny pecherzyk ciazowy,cialko i zarodek 2 mm.Gin mówi,że dla niego wygląda spoko z uwagi na pozna owulacje wg. OM 6,5 wg usg 5,5. W tą środę zonk...zarodek 2,4 mm,pecherzyk ciazowy ładnie urósł....lekarz stwierdził,że wzrost zarodka bardzo źle wróży,miałam zrobić HCG w środę i następne po 48 h.Jesli spadnie odstawic Progesterone Besins i luteinę i czekać na ,,miesiaczke" jak podskoczy napisać i w przyszłym tygodniu w piątek 27.12 usg i teraz pytanie jak myślicie przedwczoraj w środę beta 14489 mIu/ml,dzisiaj 19399,2 mIU/ml czy ten wzrost jest jako taki? 34% z kalkulatora,wiem,że beta zwalnia po 6000 ale nigdzie nie znalazłam info jaki przyrost jest wtedy ok? Myślicie,że kreweta się rozchula i do piątku urośnie i może będzie serce czy raczej już nie ma.szans skoro w środę była w/w beta a zarodek taki mały i bez akcji serca?
Dziękuję za każdą odpowiedź to po pierwsze a po drugie najważniejsze: każdej z Was,która miała i ma problemy w tej ciazy przybijam piątkę,tulam i daje dużo wsparcia.Kazdej z Was, która uslyszla serduszko,zobaczyła zarodek i wszystko idzie ku dobremu życzę dużo cierpiwosci i oby tak do samego rozwiazania
P.S. Lekarz po wiadomości SMS odpisał oczywiście nie odstawiać leków,27.12 wizyta ale w pon 23.12 zrobić znów HCG...trochę już człowiek ma dość tego stresu czy będzie za mało,za dużo...
wiolaho
staram się bez zmian, unikam tylko dźwigania i zdrowiej i regularnie jem narazie tyleDziewczyny a jak funkcjonujecie na co dzień? Nosicie np zakupy czy kompletnie zero jakiegokolwiek przeciążania się?
Annnna1994
Ok tego nie doczytałam że przez tydzień wzrost o 0.4 mm. Faktycznie przyrost jest malutki. Który teraz tc i dzień ?Złego jest to,że tydzien temu w środę crl było 2 mm a w tą środę 2,4 mm brak akcji serca,za mały wzrost zarodka
Nie pecherzyk tylko zarodek,pecherzyk rośnie idealnie ,zarodek rośnie za wolnoNie chce straszyć, ale dobrze czytam ze pęcherzyk ciążowy urósł w ciągu tygodnia 0.4 mm?
reklama
NieTakaMałaMi
Bez większych zmian. Nie dźwigam ciężkich rzeczy, biorę więcej witamin i jem zdrowiej. A tak to po staremuDziewczyny a jak funkcjonujecie na co dzień? Nosicie np zakupy czy kompletnie zero jakiegokolwiek przeciążania się?
Podziel się: