reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Z tego co piszesz cały czas Cię straszy. Jeśli Ci to nie przeszkadza to u niego zostań. Ja poprostu nie nawidze takiego zastraszania non stop. Byłam w tej ciąży raz u lekarza na NFZ (pierwszy raz w życiu ) i myślałam że po tej wizycie wysadzę się w kosmos. Więc kolejna ciążę będę prowadzić tylko prywatnie jak poprzednie
Mój lekarz jest prywatnie,jest specjalista niepłodności,jest naprawdę ogarnięty czy straszy? Hmmm raczej szczery ale wiadomo doświadczenie innych kobiet jest wazne

ból podbrzusza czy macicy jest normalnym objawem z powodowane właśnie rozciąganiem się wszystkiego ,może dojść też ból pleców i piersi ,mdłości ,wymioty ,wahania nastroju , wrażliwość na zapachy oraz częściej wizyty w toalecie 🙂 Dopóki nie ma plamien to jest ok . A robiłaś przyrost bety ?
Na tym etapie już przestałam sprawdzać przyrosty bety, w poniedziałek byłam na wizycie i był pęcherzyk i zarodek.

Mój lekarz jest prywatnie,jest specjalista niepłodności,jest naprawdę ogarnięty czy straszy? Hmmm raczej szczery ale wiadomo doświadczenie innych kobiet jest wazne
Tak ale nie zawsze specjalista do spraw niepłodności jest dobrym specjalista do prowadzenia ciąży. Jeśli będzie Ci pasował to zostań u niego :) jeśli nie możesz spróbować iść do kogoś innego w każdym momencie. Szkoda stresu. Wystarczająco go miałaś przez ostatnie 2 lata starań napewno :)

reklama
Tak ale nie zawsze specjalista do spraw niepłodności jest dobrym specjalista do prowadzenia ciąży. Jeśli będzie Ci pasował to zostań u niego :) jeśli nie możesz spróbować iść do kogoś innego w każdym momencie. Szkoda stresu. Wystarczająco go miałaś przez ostatnie 2 lata starań napewno :)
To jest nówka sztuka lekarz od niepłodności bo poprzednj był dramat,ten zrobił drożność 22 listopada i tu naturalny cud po paru dniach,chłop ogarnia ale też nie daje złudnych nadziei stąd moje pytanie do Was czy któraś z Was znala/ słyszała sytuację jak moja i skończyło się dobrze lub nie?

Do góry