Pytanie jakie cuda bo ja cudu tu nie widzę raczej drogę do dramatuWielkie gratulacje takie cuda się zdarzaja!
Zastanawia mnie tylko dlaczego ginekolog sie krzywił na pierwsza betę 28? Ile dni po owulacji była robiona?
reklama
Mój lekarz jest prywatnie,jest specjalista niepłodności,jest naprawdę ogarnięty czy straszy? Hmmm raczej szczery ale wiadomo doświadczenie innych kobiet jest wazneZ tego co piszesz cały czas Cię straszy. Jeśli Ci to nie przeszkadza to u niego zostań. Ja poprostu nie nawidze takiego zastraszania non stop. Byłam w tej ciąży raz u lekarza na NFZ (pierwszy raz w życiu ) i myślałam że po tej wizycie wysadzę się w kosmos. Więc kolejna ciążę będę prowadzić tylko prywatnie jak poprzednie
Karolina2495
Fanka BB :)
Ja teżJa nie idę zbyt szybko na l4 w obawie przed stratą kolejnej ciąży. Nie chcę potem znowu się wszystkim tłumaczyć
Na tym etapie już przestałam sprawdzać przyrosty bety, w poniedziałek byłam na wizycie i był pęcherzyk i zarodek.ból podbrzusza czy macicy jest normalnym objawem z powodowane właśnie rozciąganiem się wszystkiego ,może dojść też ból pleców i piersi ,mdłości ,wymioty ,wahania nastroju , wrażliwość na zapachy oraz częściej wizyty w toalecie Dopóki nie ma plamien to jest ok . A robiłaś przyrost bety ?
Malina_po30
To mogą się nie zgodzić?Każdy ma jakieś swoje zdanie na ich temat. Jest dużo porównań na internecie. Ja przez wzgląd na swoje schorzenia muszę robić sanco. nifty się nie zgodzili zrobić dla mnie badań
Czy boją się płacić odszkodowanie?
Annnna1994
Tak ale nie zawsze specjalista do spraw niepłodności jest dobrym specjalista do prowadzenia ciąży. Jeśli będzie Ci pasował to zostań u niego jeśli nie możesz spróbować iść do kogoś innego w każdym momencie. Szkoda stresu. Wystarczająco go miałaś przez ostatnie 2 lata starań napewnoMój lekarz jest prywatnie,jest specjalista niepłodności,jest naprawdę ogarnięty czy straszy? Hmmm raczej szczery ale wiadomo doświadczenie innych kobiet jest wazne
Coffe18
Mój lekarz jest prywatnie,jest specjalista niepłodności,jest naprawdę ogarnięty czy straszy? Hmmm raczej szczery ale wiadomo doświadczenie innych kobiet jest wazne
Dziwny to specjalista skoro każe ci tyle razy badać betę i to na takim etapie
Oby wszystko zakończyło się pomyślnie
Annnna1994
Mogą się nie zgodzić. Mają swoje wytyczne. Na szczęście w sanco się zgodzili. Powiedzieli że mają nowsza technologie od nifty i że wrazie co zwrócą mi środkiTo mogą się nie zgodzić?
Czy boją się płacić odszkodowanie?
reklama
To jest nówka sztuka lekarz od niepłodności bo poprzednj był dramat,ten zrobił drożność 22 listopada i tu naturalny cud po paru dniach,chłop ogarnia ale też nie daje złudnych nadziei stąd moje pytanie do Was czy któraś z Was znala/ słyszała sytuację jak moja i skończyło się dobrze lub nie?Tak ale nie zawsze specjalista do spraw niepłodności jest dobrym specjalista do prowadzenia ciąży. Jeśli będzie Ci pasował to zostań u niego jeśli nie możesz spróbować iść do kogoś innego w każdym momencie. Szkoda stresu. Wystarczająco go miałaś przez ostatnie 2 lata starań napewno
Podziel się: