reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja wszystko zgodnie z wytycznymi- osobno folian, cholinę i DHA i wit d3
To ja zamiast choliny biorę magnez, a tak to to samo 😊😊

Ja piję 2 kawy dziennie i miałam do niedawna często jakieś drganie mięśnia czy powieki itd. Ale już przeszło. Mimo to wolę brac magnez bo na pewno nie mam go w nadmiarze w sobie 😅

U mnie synek spał na początku w łóżeczku po czym już ze zmęczenia nie chciało się co chwila do łóżeczka przenosić i spał w łóżku .
teraz biorę prenatal uno + Wit. d . W poprzedniej pregna była . A dla mam które myślą kiedy zapisać się do ginekologa to najlepiej aby był tydzień min 6 wtedy jest już wszystko . ( Ale wiem ciężko jest wytrzymać tyle z wizytą 😂)
Mówisz o skończonym 6? Bo ja idę w 5+1 i caly czas myślę, że pewnie nic nie będzie 😅

reklama
Do góry