StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Czy któreś z was puchną łydki? Właśnie szłam z psem i ledwo dopięłam kozaki, które miały normalnie luz. Jeszcze rano było ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
17:30 no to będziesz pierwsza! Daj znać!Na 15:15 a Ty?
Chyba trochę za szybko na takie objawyCzy któreś z was puchną łydki? Właśnie szłam z psem i ledwo dopięłam kozaki, które miały normalnie luz. Jeszcze rano było ok
Oj nie wiem czy za szybko! Bo tak jak ja zawsze przed okresem puchnę tak teraz nie było okresu, więc organizm nie dał sobie upustu i @StaraStaraczkaNew jestem nabitaChyba trochę za szybko na takie objawy
Pewnie! Choć doktorek czasowy i pewnie wejdę koło 16tej.17:30 no to będziesz pierwsza! Daj znać!
Ja musze Brav jedna. Nienawidzę tabletek brać to raz, a dwa mój wąski przełyk od razu mi każe zwrócić to dlatego musze z serkiem brać...Brałam osobno metylowany kwas foliowy, wit D3, magnez, dha
Dzisiaj kupiłam tą nową wersję Pregna Start z PregnaPlus i zamierzam brać na zmianę.
To nie jest związane z ciąża.Czy któreś z was puchną łydki? Właśnie szłam z psem i ledwo dopięłam kozaki, które miały normalnie luz. Jeszcze rano było ok
Za szybko po prostu tutaj albo woda się zatrzymuje albo miała takie objawy w trakcie miesiączki i może organizm tak zapamiętał.Oj nie wiem czy za szybko! Bo tak jak ja zawsze przed okresem puchnę tak teraz nie było okresu, więc organizm nie dał sobie upustu i @StaraStaraczkaNew jestem nabita