reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Kobietki, u mnie według kalendarza termin na 21.08. Moja betka jeszcze malutka. Od samego początku praktycznie jestem przeziębiona. Teraz doszedł mi taki kaszel, że nie pamiętam kiedy ostatnio chciałam wypluć płuca. Dodatkowo nie wiem czy to ze stresu czy przez ten kaszel bardzo boli mnie brzuch od wieczora do teraz.
Czy któraś miała podobnie, czy to duży powód do niepokoju?
Polecacie co można wziąć żeby się pozbyć choroby?
Mnie bolał brzuch właściwie cały czas od początku (od dnia kiedy miałam dostać okres). Do teraz czasem pobolewa ale już mniej. Nie brałam nospy, bo chciałam kontrolować czy te bóle się zmieniają.. ale teraz już jak będzie bolało biorę nospe bez oporów. Nie ma co się męczyć

reklama
Mnie bolał brzuch właściwie cały czas od początku (od dnia kiedy miałam dostać okres). Do teraz czasem pobolewa ale już mniej. Nie brałam nospy, bo chciałam kontrolować czy te bóle się zmieniają.. ale teraz już jak będzie bolało biorę nospe bez oporów. Nie ma co się męczyć
Mnie tak samo . Brałam no-spe na noc, ale od trzech dni spokój .Teraz czuję jakbym miała zakwasy po siłowni 😅

Mój maluszek jest głuchy, więc nie krzyknę do niego z daleka żeby zostawił i też nie bardzo rozumie jak za mocno trochę złapie zębami w zabawie, także mam obawy - jak go nie odsuwać od dziecka, a jednocześnie jak nauczyć żeby był delikatny 😩
Ja się bardziej boje żeby to moje dziecko było delikatne dla psa a nie na odwrót :D

No co Ty 😉
To nasz taki mega spokojniutki jest .
On nigdy na nikogo nie szczeka czy warczy .
Nawet na drugiego psa - no chyba ze w zabawie .
Ale widzialam i mialam do czynienia z różnymi shihtzu i faktycznie niektóre mega charakterne są a nawet i agresywne .
Oj tak charakterek ma. Co prawda przy nas mega spokojna(czasem nawet za bardzo) i chyba więcej śpi niz koty... Ale inny pies u mnie na kolanach nie przejdzie 🙈 obraza majestatu a czasem i atak 🙈

Dziewczynki, wiem, że to jeszcze za wcześnie, nie zrugajcie mnie. 🤭
Do mam które już mają dzieci - kupowałyście łóżeczko takie ze szczebelkami + dostawkę do łóżka czy tylko jedna z tych rzeczy?
Chcialabym w głowie zaplanować sobie przemeblowanie pokoju 🫠🫣
Mieliśmy łóżeczko i dla pierwszej też kosz Mojżesza a i tak oba spały z nami, bo było po prostu wygodniej 🙂 do tej pory nam się wciskają do łóżka czasami 😁😄

reklama
Mój maluszek jest głuchy, więc nie krzyknę do niego z daleka żeby zostawił i też nie bardzo rozumie jak za mocno trochę złapie zębami w zabawie, także mam obawy - jak go nie odsuwać od dziecka, a jednocześnie jak nauczyć żeby był delikatny 😩
Nauczy się sam :) I w tym wypadku najlepiej żeby od małego czul dziecko, że maleństwo nic jej nie zrobi.

Do góry