reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja licząc bete 6.070 to 3 (pn, wt i czw), w pon będzie 4. Ale tylko dlatego zeby być spokojna, że rośnie po tygodniu. 2 miesiące temu miałam biochemiczna.
W pierwszej i w drugiej ciąży zrobiłam tylko 2 (potwierdzenie i 48h) i tyle. ;p
Ja w zeszłym miesiącu miałam biochemiczną więc też pomiarów więcej :D

Widzę,że i na naszej grupie zaczęły się mdłości/wymioty, u mnie od 3 dni nie jestem w stanie przełknąć nic, nawet herbata jest wyczynem, jak sobie radzicie, który tydzień jest tym najgorszym według Was?

Ja miałam przez jakieś 4-5dni. A najgorsza była jazda komunikacją miejską. Mało brakło a musiałabym wysiać na wcześniejszym przystanku 🤢 na szczęście teraz już ok. Oby nie wróciło. Koleżanka przez to zamiast tyć w ciąży to schudła 🙈

Ja już po wizycie, tak jak czułam owulacja dużo później była niż te wszystkie cudne aplikacje wskazują, ciąża wg USG 5+3 a wg miesiączki 7-8 tydzień także takie mogą być rozbieżności przy długich cyklach ;) zarodek 1mm na razie nie wyłapane echo serca, dostałam duphaston 😊

Wczoraj w nocy złapałaly mnie pierwsze nudności więc od razu poprosiłam o ten lek na młodości na receptę, na razie nie będę łykać ale jak mnie zmiecie z orbity tak jak przy 1 ciąży że byłam pod kroplówkami to się zastanawiać nie będę

reklama
Do góry