Sansieviera
Początkująca w BB
Właśnie mi dziś powiedziała DR, że po cytologii może być 2 dni krwawienie a jeśli dłużej to mam wziąć duphastonmoże coś naruszył ,stąd plamienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie mi dziś powiedziała DR, że po cytologii może być 2 dni krwawienie a jeśli dłużej to mam wziąć duphastonmoże coś naruszył ,stąd plamienie
Mój też o tym mówił, żeby się tym nie przejmować a potem pokazał mi jak delikatnym "pędzelkiem" to pobiera i że bez obaw.Właśnie mi dziś powiedziała DR, że po cytologii może być 2 dni krwawienie a jeśli dłużej to mam wziąć duphaston
Ja ostatnia ciążę mogłam uprawiać seks. Jak miałam infekcje to mieliśmy.y się wstrzymać.A któraś ma od lekarza info żeby nie uprawiać seksu? Mam jakąś obawę, szczególnie jeśli chodzi o orgazm, bo to równa się skurcze macicy..
ja jak zaczęłam 6 to jest dramat . Mnie zazwyczaj trzymaja do 9 tyg ale tutaj wyjątkowo są najbardziej nasilone niż w poprzednich ciążachWidzę,że i na naszej grupie zaczęły się mdłości/wymioty, u mnie od 3 dni nie jestem w stanie przełknąć nic, nawet herbata jest wyczynem, jak sobie radzicie, który tydzień jest tym najgorszym według Was?
To kiedy kolejna wizyta? a wg miesiączki który miałabyś dokładnie tydzień, dzień? Mogę zapytać jak długie masz cykle? A duphaston to tak profilaktycznie?Ja już po wizycie, tak jak czułam owulacja dużo później była niż te wszystkie cudne aplikacje wskazują, ciąża wg USG 5+3 a wg miesiączki 7-8 tydzień także takie mogą być rozbieżności przy długich cyklach zarodek 1mm na razie nie wyłapane echo serca, dostałam duphaston
No niestety mam mieć już teraz 16tegoPo cytologi zawsze mam plamienie dlatego jeszcze nie pozwoliłam sobie jej zrobić x)
Wg miesiaczki 7 TC, cykle mam 35-37 dyniowe więc ta owulacja wypadła późno zupełnie inaczej niż te apki wskazują i teraz tak myślę ,że to chyba był powód tego że tyle cykli wstecz się nie udawało. Nie podobały jej się jakieś brązowe upławy ale powiedziała że na razie mam nie brać tylko w przypadku gdyby się jakieś plamienie niezwiązane z cytologia pojawiłoTo kiedy kolejna wizyta? a wg miesiączki który miałabyś dokładnie tydzień, dzień? Mogę zapytać jak długie masz cykle? A duphaston to tak profilaktycznie?
No niestety mam mieć już teraz 16tego