reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Dziewczyny, zauważyłam, że wchodząc na przyszłe mamy nie ma naszego tematu, czyli sierpniowe 2025. Nie wiem czy to u mnie jakiś błąd, ale to mogłoby wyjaśniać skąd dość słaba frekwencja, bo serio nas tu mało.
Czy wchodząc na przyszłe mamy normalnie widzicie nasz wątek?

reklama
Dziewczyny, a podpowiecie coś z biustonoszem? Wszystko mnie ciśnie i przeszkadza, nawet takie zwykłe topy sportowe. Coś muszę kupić i nie wiem nawet na co patrzeć, jaki rozmiar wziąć żeby za miesiąc nie kupować nowego itp… Któraś ma jakieś wskazówki z „przeszłości”?
Polecam z bonprixa, tak wygodne, że po ostatniej ciąży noszę na co dzień

A takie pytanie z trochę innej beczki - zaraz święta, spotkania rodzinne, dużo osób dookoła itp. Planujecie do tego czasu komukolwiek mówić, czy czekacie min do usłyszenia serca/konca 1 trymestru czy coś?
Nie, chociaz mój mąz najchętniej już by wszystkim powiwdział

dla mnie najlepsze jakościowo jest newbie i next :D
Oj tak 😍😍😍

Z nexta mam niektóre piżamki 😃
Piękne … ale czy warto za nie aż tyle płacić ? 🫢

Jeszcze c&a ma nawet dla noworodków, ale mam wrażenie, że maja zaniżoną rozmiarówkę
Tak zanizona

Ciekawe czy na grupie któraś z nas zostanie podwójną szczęściarą 😅🥳🥰
Mnie się marzy 🥰

Ja od dwóch tygodni jestem zasmarkana mam straszny przewlekły problem z zatokami ale niestety teraz żadne sterydy do nosa nie wchodzą w grę i się mecze straszni :/ macie jakieś metody na zawaline zatoki w ciąży ? Ja mam pierwsza wizytę dopiero w piątek też się już nie mogę doczekać
Z zatokami bujam się od roku, jest dramat 😭

To już po becie z krwi ?
Niestety nie mieszkam w Pl i nie mam możliwości iśc zrobic prywatnie. Tydzień temu we wtorek mialam dostac okres, w środę zrobilam test, nie było nawet cienia cienia, w sobotę kupiłam z innej firmy, mega mocna krecha. Najzabawniejsze jest to, że w tym miesiacu się nie staraliśmy, to jedyny miesiac, no nie chciałam nigdy dziecka spod znaku lwa (nie mogę się dogadać z facetem lwem) ale widocznie tak musiało być, żeby odczarowac ;)
W sierpniu miałam biochemiczną. W ogóle jestem po 2 biochem i 1 pozamacicznej

Ooo, musisz mi koniecznie opowiedzieć, jakie masz doświadczenia z rodzeństwem rok po rok! U mnie córka aktualnie 9 miesięcy, różnica będzie 17 :) Taki był cel, jakoś uważałam, że początek pewnie mega ciężki, ale potem tym dzieciom jednak łatwiej razem od początku, no i nie ukrywam, że z mężem przekalkulowaliśmy, że wolimy mieć jedną dłuższą przerwę od naszych pasji, niż za dwa lata mieć kolejną spację na dwa lata 😜 No i oczywiście bardziej mi się opłaca zawodowo mieć jedną dłuższą przerwę, którą i tak wyniesie mniej, niż sumarycznie dwa macierzyńskie i l4 😉
U mnie u starszaków dokładnie 17 miesiecy roznicy,super opcja
Dziewczyny, zauważyłam, że wchodząc na przyszłe mamy nie ma naszego tematu, czyli sierpniowe 2025. Nie wiem czy to u mnie jakiś błąd, ale to mogłoby wyjaśniać skąd dość słaba frekwencja, bo serio nas tu mało.
Też nie widzę

No właśnie nie, bo nasz wątek nie został założony w tej grupie forum "mamy w tym samym wieku ciąży" więc trzeba było by to przenieść albo założyć tam od nowa

Faktycznie . Chyba że ktoś bardziej orientuje się jak prowadzi się taki wątek i założy nowy ? Ja nie mam pojęcia jak to zmienić żeby było dobrze . Patrzyłam ale nie bardzo wiem czy da się coś z tym zrobić .

Ja chciałam trochę zebrać mam bo nikt nie zakładał wątku . Może @angeliskax poprowadzi wątek ? Założy tak jak trzeba . Prowadziła nasz wątek wrześniowek jak dobrze kojarzę i wszystko było dobrze ogarnięte .

Ja chciałam trochę zebrać mam bo nikt nie zakładał wątku . Może @angeliskax poprowadzi wątek ? Założy tak jak trzeba . Prowadziła nasz wątek wrześniowek jak dobrze kojarzę i wszystko było dobrze ogarnięte .
jak bedzie dobrze to prywatny wątek będę mogła poprowadzić razem z Toba jak bedziesz chciała, a ten @aniaslu nie wiem mogłabyś uczynić go bardziej widocznym? Żeby przyszłe mamy mogły dołączyć? ;)

reklama
Do góry