reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ja uwielbiam jak jest gorąco więc mi to nie przeszkadza xd w ciszy też nie. Nawet fajniej jakieś zdjęcia zrobić czy coś na pamiątkę

reklama
Mam pytanko . Mam 3 letnią córkę . Od kilku dni ma katar i chrypkę . Nie dawno doszedł kaszel mokry . Wczoraj w nocy gorączka 39 , dzisiaj rano 38,5 . Narazie na przeciwgorączkowych dobrze jest bo 37,5 ,ale odkaszluje teraz zolto-zielona flegmę . Czy to może być problem z oskrzelami ? Oczywiście mamy dzisiaj wizytę u lekarza o 15.40 ale tak się zastanawiam .

Mam pytanko . Mam 3 letnią córkę . Od kilku dni ma katar i chrypkę . Nie dawno doszedł kaszel mokry . Wczoraj w nocy gorączka 39 , dzisiaj rano 38,5 . Narazie na przeciwgorączkowych dobrze jest bo 37,5 ,ale odkaszluje teraz zolto-zielona flegmę . Czy to może być problem z oskrzelami ? Oczywiście mamy dzisiaj wizytę u lekarza o 15.40 ale tak się zastanawiam .
Może, ale teraz bardzo modna jest obok krztuśca mykoplazma. Zapytałabym pediatry o to bo macie objawy, chociaż to może być wszystko- nie są charakterystyczne. Natomiast mega wysyp dzieciaków z tą bakterią aktualnie

Może, ale teraz bardzo modna jest obok krztuśca mykoplazma. Zapytałabym pediatry o to bo macie objawy, chociaż to może być wszystko- nie są charakterystyczne. Natomiast mega wysyp dzieciaków z tą bakterią aktualnie
Przy mykoplazmie nie występuje katar a u nas jest . Ja mam nadzieję że nie rsv ,bo najmłodsza córkę szczepimy na to ze względu na wadę serca i wolałabym żeby nikt nie roznosił w domu ale co będzie to będzie

Jeżeli to zapalenie oskrzeli to jak przyłożysz rękę z boku płuc to „poczujesz” / albo przyłożyć ucho (powinno wtedy charczeć , ze tak powiem).
Najlepiej już na takim etapie udać się do pediatry 🥺

reklama
Do góry