Annnna1994
Zaciekawiona BB
Ja uwielbiam jak jest gorąco więc mi to nie przeszkadza xd w ciszy też nie. Nawet fajniej jakieś zdjęcia zrobić czy coś na pamiątkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może, ale teraz bardzo modna jest obok krztuśca mykoplazma. Zapytałabym pediatry o to bo macie objawy, chociaż to może być wszystko- nie są charakterystyczne. Natomiast mega wysyp dzieciaków z tą bakterią aktualnieMam pytanko . Mam 3 letnią córkę . Od kilku dni ma katar i chrypkę . Nie dawno doszedł kaszel mokry . Wczoraj w nocy gorączka 39 , dzisiaj rano 38,5 . Narazie na przeciwgorączkowych dobrze jest bo 37,5 ,ale odkaszluje teraz zolto-zielona flegmę . Czy to może być problem z oskrzelami ? Oczywiście mamy dzisiaj wizytę u lekarza o 15.40 ale tak się zastanawiam .
Pięknie!Mam wyniki dzisiejszego przyrostu. Czyli może w poniedziałek będzie widać zarodek…
9.12 - beta 441, progesteron 20.4
11.12 - beta 1623, progesteron 20.5
Przy mykoplazmie nie występuje katar a u nas jest . Ja mam nadzieję że nie rsv ,bo najmłodsza córkę szczepimy na to ze względu na wadę serca i wolałabym żeby nikt nie roznosił w domu ale co będzie to będzieMoże, ale teraz bardzo modna jest obok krztuśca mykoplazma. Zapytałabym pediatry o to bo macie objawy, chociaż to może być wszystko- nie są charakterystyczne. Natomiast mega wysyp dzieciaków z tą bakterią aktualnie
Jeżeli to zapalenie oskrzeli to jak przyłożysz rękę z boku płuc to „poczujesz” / albo przyłożyć ucho (powinno wtedy charczeć , ze tak powiem).Mam pytanko . Mam 3 letnią córkę . Od kilku dni ma katar i chrypkę . Nie dawno doszedł kaszel mokry . Wczoraj w nocy gorączka 39 , dzisiaj rano 38,5 . Narazie na przeciwgorączkowych dobrze jest bo 37,5 ,ale odkaszluje teraz zolto-zielona flegmę . Czy to może być problem z oskrzelami ? Oczywiście mamy dzisiaj wizytę u lekarza o 15.40 ale tak się zastanawiam .
no właśnie wyczekujemy wizyty . Za godzinę jedziemy .Jeżeli to zapalenie oskrzeli to jak przyłożysz rękę z boku płuc to „poczujesz” / albo przyłożyć ucho (powinno wtedy charczeć , ze tak powiem).
Najlepiej już na takim etapie udać się do pediatry