reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Trzeba nastawiać się że będzie dobrze chociaż w waszych sytuacjach wiem że to niestety nie jest łatwe . A jeśli mogę zapytać ile starasz się już ? ( Jak nie chcesz to nie odpowiadaj)
To kilka słów o mnie, jak już zapisujesz na listę…

Nie starałam się długo. To był nasz 6 cykl starań. Oboje z partnerem mamy po 34 lata. I to były starania o pierwsze dziecko.

Pierwsza wizyta u lekarza zaplanowana na poniedziałek 16.12. Pewnie nic nie będzie widać, ale idę. Potem mam jeszcze kilka wizyt luźno wrzuconych do początku stycznia.

To kilka słów o mnie, jak już zapisujesz na listę…

Nie starałam się długo. To był nasz 6 cykl starań. Oboje z partnerem mamy po 34 lata. I to były starania o pierwsze dziecko.

Pierwsza wizyta u lekarza zaplanowana na poniedziałek 16.12. Pewnie nic nie będzie widać, ale idę. Potem mam jeszcze kilka wizyt luźno wrzuconych do początku stycznia.
Czyli rozumiem że już miałaś pozytywne testy ,jakieś ciążę biochemiczne że tak bardziej przyglądasz się teraz ?

Dziewczyny, a podpowiecie coś z biustonoszem? Wszystko mnie ciśnie i przeszkadza, nawet takie zwykłe topy sportowe. Coś muszę kupić i nie wiem nawet na co patrzeć, jaki rozmiar wziąć żeby za miesiąc nie kupować nowego itp… Któraś ma jakieś wskazówki z „przeszłości”?

Dzień dobry, ja do wczoraj zastanawiałam się czy nie jestem w ciąży pozamacicznej. W zeszłym miesiącu wyłapałam biochemiczna. Teraz wychodzi termin na przełomie lipca/sierpnia. Wczoraj na wizycie był widoczny pęcherzyk. W przyszłym tyg idę na wizytę w której ma być już serduszko. Beta z poniedziałku 11400.

reklama
Jeśli masz mały biust to najłatwiej chodzić bez. Jeśli duży to niestety pewnie przyjdzie zmieniać. Można też popróbować ze sportowymi.
Dziewczyny, a podpowiecie coś z biustonoszem? Wszystko mnie ciśnie i przeszkadza, nawet takie zwykłe topy sportowe. Coś muszę kupić i nie wiem nawet na co patrzeć, jaki rozmiar wziąć żeby za miesiąc nie kupować nowego itp… Któraś ma jakieś wskazówki z „przeszłości”?

Do góry