reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Hej mamuśki.😍🥰🥰 Taka gorąca prośba. Siostra urodziła wczesniaczka i ma szansę wygrać nosidło na tiktoku.
Bardzo serdecznie proszę o głos.

Link:

Serduszko przy komentarzu który dodam poniżej na zdjęciu ❤️❤️❤️

Też jestem mamą rocznego Tymona i uwielbiam to forum i mamuśki tu udzielające się 😍

Dziękuję i życzę dużo zdrówka dla was ❤️

Załączniki

• IMG_20241213_195618.jpg
    IMG_20241213_195618.jpg
    146,3 KB · Wyświetleń: 13
Ja bym dała dłużej. Moge nawet poprosić Anie żeby założyła z dziewczynami które teraz są. A inne byśmy przyjmowały do końca stycznia? Albo po pierwszych prenatalnych?

Do końca stycznia to trochę przesada ( tak
mniej więcej wypadają nam prenatalne ) 😜

Myślę że do końca grudnia będzie optymalnie 😅
Ale oczywiście dostosuję się do większości 😎

Mi możesz wpisać datę porodu na 7.08, kolejna wizyta 17.12 :)
Dziewczyny macie zdjęcia swoich pierwszych początkowych usg? Ja mam właśnie z 5w4d i mam pęcherzyk ciążowy i żółtkowy widoczny. Mam nadzieję, że 17.12 będzie już zarodek i serduszko 🙏🏼
6 + 1 - zarodek 4 mm i aktywne serduszko

Załączniki

• efce1f6c-8fd7-47f7-add6-5df9b0bec80d.jpeg
    efce1f6c-8fd7-47f7-add6-5df9b0bec80d.jpeg
    26 KB · Wyświetleń: 47
Cześć! Nieśmiało dołączam do was, wczoraj wyszedł mi pozytywny test, a beta z dzisiaj wynosi 87, w poniedziałek jeszcze raz zrobię i będę umawiać się do lekarza,z ostatniej miesiączki termin wychodzi na 20.08, więc mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i w sierpniu dołączy do nas drugi maluch, bo jestem już mamą synka z 2023 🙈

Ja tam mogę zostać z dziewczynami które teraz są x) boje się że jak będzie nas dużo więcej to w życiu nie nadrobię wszystkich wiadomości :D
Wiesz co, nas też było fajnie trochę więcej. Ale później powypadały. 😊 ale do połowy stycznia na pewno bym dała czas. Do końca grudnia fajnie by było założyć. A przyjąć do połowy stycznia jeśli już nie chce się ciągnąć do końca. Czyli np. Do 15.01. Żebyśmy się z listą zamknęły jak chcecie. ;p

Cześć! Nieśmiało dołączam do was, wczoraj wyszedł mi pozytywny test, a beta z dzisiaj wynosi 87, w poniedziałek jeszcze raz zrobię i będę umawiać się do lekarza,z ostatniej miesiączki termin wychodzi na 20.08, więc mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i w sierpniu dołączy do nas drugi maluch, bo jestem już mamą synka z 2023 🙈
jakiego miesiąca? 😊 ja jestem mamą córki z 10/2023 😅

reklama
Do góry