reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Mi możesz wpisać datę porodu na 7.08, kolejna wizyta 17.12 :)
Dziewczyny macie zdjęcia swoich pierwszych początkowych usg? Ja mam właśnie z 5w4d i mam pęcherzyk ciążowy i żółtkowy widoczny. Mam nadzieję, że 17.12 będzie już zarodek i serduszko 🙏🏼
Ja mam zdjęcia z 5+1 tak samo pęcherzyk i żółtko :)

reklama
Mi możesz wpisać datę porodu na 7.08, kolejna wizyta 17.12 :)
Dziewczyny macie zdjęcia swoich pierwszych początkowych usg? Ja mam właśnie z 5w4d i mam pęcherzyk ciążowy i żółtkowy widoczny. Mam nadzieję, że 17.12 będzie już zarodek i serduszko 🙏🏼
Kilka dni po żółtkowym pojawia się zarodek, więc powinien być tego 17 :)

Trochę mnie uspokoiłyscie. Lekarz mówił, że mam być 22-23.12, ale przez poprzednie doświadczenia nie wytrzymam tyle.
Odetchnę jak zobaczę bijące serduszko 🥹

Jeszcze jedno pytanie do wszystkich dziewczyn . Kiedy wstępnie chcialybyscie przenieść się na prywatny wątek ? Dajemy czas innym do świąt czy dłużej ?
Ja bym dała dłużej. Moge nawet poprosić Anie żeby założyła z dziewczynami które teraz są. A inne byśmy przyjmowały do końca stycznia? Albo po pierwszych prenatalnych?

reklama
Ja tam mogę zostać z dziewczynami które teraz są x) boje się że jak będzie nas dużo więcej to w życiu nie nadrobię wszystkich wiadomości :D

Do góry