reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Hej, ja jeszcze bardzo nieśmiało się witam :) według kalkulatora termin na 20.08, test pozytywny, beta wczoraj 23 i jutro jadę sprawdzić przyrost, trochę się stresuję bo to moja pierwsza ciąża więc liczę na wasze rady i doświadczenie :) i nie ukrywam że ta niska beta mnie trochę też stresuje ale zobaczymy jak wyjdzie po 48 h

reklama
Hej, ja jeszcze bardzo nieśmiało się witam :) według kalkulatora termin na 20.08, test pozytywny, beta wczoraj 23 i jutro jadę sprawdzić przyrost, trochę się stresuję bo to moja pierwsza ciąża więc liczę na wasze rady i doświadczenie :) i nie ukrywam że ta niska beta mnie trochę też stresuje ale zobaczymy jak wyjdzie po 48 h
Witamy ❤️ trzymamy kciuki i czekamy na Twój wynik bety 🤞

Miałam mega dylemat czy prywatnie czy NFZ. Poprzednia ciąża prywatnie, plus prenatalne dodatkowo u innych lekarzy prywatnie- połówkowe robiłam łącznie u 3 lekarzy prywatnie 😜 Wychodził Meksyk, a i tak skończyłam w poradni szpitalnej przez amniopunkcję i inne atrakcje 🙈

Teraz zapisałam się na NFZ, do szpitala 3 stopnia- zobaczę, najwyżej ucieknę w prywatę. Wszystkie prenatalne będę robić prywatnie. Dodatkowo chcę jeszcze zrobić sobie SANCO Plus i trochę się waham, czy jest w takim razie sens robić z krwi Pappa 🧐
Nie rób pappa, napsujesz sobie aby nerwów. Serio :*

Przyrost po 48h jest ważniejszy niż pierwsza beta 😊

cześć dziewczyny :) na razie nieśmiało dołączam do Was, aby jakoś przetrwać do badania USG- mam po świętach dopiero :(
Termin wg OM to. 25.08.2025
Beta w 9dpo- 16,7
Beta w 11 dpo- 50

Wygląda ok, więc liczę na to że będzie dobrze 👍

PS. Ta prywatna grupa będzie tutaj na babyboom czy gdzieś indziej?

Ostatnia edycja:
Nie rób pappa, napsujesz sobie aby nerwów. Serio :*
Oho, tegoroczna marcowka w natarciu 😅
No pogadam ze starym i przedstawię mu nasze wspólne, babyboomowe stanowisko 😂

cześć dziewczyny :) na razie nieśmiało dołączam do Was, aby jakoś przetrwać do badania USG- mam po świętach dopiero :(
Beta w 9dpo- 16,7
Beta w 11 dpo- 50

Na babyboom :)
Ja sugeruję dać publiczny watek do końca roku, a ewentualne dołączenie kogoś do prywatnego do „święta trzech Króli”- tak wypada, że chwilę po będziemy zaczynały pierwsze prenatalne i myślę, że bardziej komfortowo nam będzie jednak już nie dzielić się tak osobistymi informacjami z kimś nowym :)

Beta w 9dpo- 16,7
Beta w 11 dpo- 50

Witamy ☺️Dopisze cię później do listy . Prywatna również będzie tutaj ale będą miały dostęp tylko dziewczyny które będą na liście .

reklama
Do góry