Jeszcze ja! Najbliższa wizyta 18.12.Jak kogoś pominęłam z terminem wizyty to oznaczcie mnie i proszę podajcie datę . Staram się wyłapywać na bieżąco ale ostatnio trochę więcej piszecie i mogę przeoczyć .
reklama
Hej mamuśki. Taka gorąca prośba. Siostra urodziła wczesniaczka i ma szansę wygrać nosidło na tiktoku.
Bardzo serdecznie proszę o głos.
Link:
Serduszko przy komentarzu który dodam poniżej na zdjęciu
Też jestem mamą rocznego Tymona i uwielbiam to forum i mamuśki tu udzielające się
Dziękuję i życzę dużo zdrówka dla was
Bardzo serdecznie proszę o głos.
Link:
Serduszko przy komentarzu który dodam poniżej na zdjęciu
Też jestem mamą rocznego Tymona i uwielbiam to forum i mamuśki tu udzielające się
Dziękuję i życzę dużo zdrówka dla was
Załączniki
NieTakaMałaMi
Aktywna w BB
Mam tak samoJa tam mogę zostać z dziewczynami które teraz są x) boje się że jak będzie nas dużo więcej to w życiu nie nadrobię wszystkich wiadomości
Coffe18
Fanka BB :)
Ja bym dała dłużej. Moge nawet poprosić Anie żeby założyła z dziewczynami które teraz są. A inne byśmy przyjmowały do końca stycznia? Albo po pierwszych prenatalnych?
Do końca stycznia to trochę przesada ( tak
mniej więcej wypadają nam prenatalne )
Myślę że do końca grudnia będzie optymalnie
Ale oczywiście dostosuję się do większości
Mama23?????
6 + 1 - zarodek 4 mm i aktywne serduszkoMi możesz wpisać datę porodu na 7.08, kolejna wizyta 17.12
Dziewczyny macie zdjęcia swoich pierwszych początkowych usg? Ja mam właśnie z 5w4d i mam pęcherzyk ciążowy i żółtkowy widoczny. Mam nadzieję, że 17.12 będzie już zarodek i serduszko
Załączniki
Cześć! Nieśmiało dołączam do was, wczoraj wyszedł mi pozytywny test, a beta z dzisiaj wynosi 87, w poniedziałek jeszcze raz zrobię i będę umawiać się do lekarza,z ostatniej miesiączki termin wychodzi na 20.08, więc mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i w sierpniu dołączy do nas drugi maluch, bo jestem już mamą synka z 2023
angeliskax
Moderator
U mnie pierwsze prematalne jeśli będzie ok wypadają 3.02. Więc nie wiem czy przesada ;pDo końca stycznia to trochę przesada ( tak
mniej więcej wypadają nam prenatalne )
Myślę że do końca grudnia będzie optymalnie
Ale oczywiście dostosuję się do większości
angeliskax
Moderator
Wiesz co, nas też było fajnie trochę więcej. Ale później powypadały. ale do połowy stycznia na pewno bym dała czas. Do końca grudnia fajnie by było założyć. A przyjąć do połowy stycznia jeśli już nie chce się ciągnąć do końca. Czyli np. Do 15.01. Żebyśmy się z listą zamknęły jak chcecie. ;pJa tam mogę zostać z dziewczynami które teraz są x) boje się że jak będzie nas dużo więcej to w życiu nie nadrobię wszystkich wiadomości
angeliskax
Moderator
jakiego miesiąca? ja jestem mamą córki z 10/2023Cześć! Nieśmiało dołączam do was, wczoraj wyszedł mi pozytywny test, a beta z dzisiaj wynosi 87, w poniedziałek jeszcze raz zrobię i będę umawiać się do lekarza,z ostatniej miesiączki termin wychodzi na 20.08, więc mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i w sierpniu dołączy do nas drugi maluch, bo jestem już mamą synka z 2023
reklama
Karolina2495
Piękny bobasek i serduszko, super6 + 1 - zarodek 4 mm i aktywne serduszko
Podziel się: