reklama
Gosia0132
Fanka BB :)
@Mama23????? możesz mi dopisać jeszcze wizytę u gina na 24.12
Mama23?????
Jest tu ktoś nowy ,kogo nie wpisałam na listę ? Przeglądam strony na bieżąco ale nie jestem pewna
Mama23?????
@angeliskax , przypomnisz mi termin wizyty ,bo nie mogę znaleźć a chcialam wpisać .
Mama23?????
Jak kogoś pominęłam z terminem wizyty to oznaczcie mnie i proszę podajcie datę . Staram się wyłapywać na bieżąco ale ostatnio trochę więcej piszecie i mogę przeoczyć .
Mama23?????
Jeszcze jedno pytanie do wszystkich dziewczyn . Kiedy wstępnie chcialybyscie przenieść się na prywatny wątek ? Dajemy czas innym do świąt czy dłużej ?
NieTakaMałaMi
Aktywna w BB
Jak dla mnie nawet do końca roku możemy poczekać.Jeszcze jedno pytanie do wszystkich dziewczyn . Kiedy wstępnie chcialybyscie przenieść się na prywatny wątek ? Dajemy czas innym do świąt czy dłużej ?
Sansieviera
Początkująca w BB
Mi zmień proszę datę porodu na 12.08 a kolejna wizyta 23.12Jak kogoś pominęłam z terminem wizyty to oznaczcie mnie i proszę podajcie datę . Staram się wyłapywać na bieżąco ale ostatnio trochę więcej piszecie i mogę przeoczyć .
reklama
U mnie też z om termin porodu wypada na 7.08 i tak samo mamy pęcherzyk ciążowy i żółtkowy . Kolejna wizyta 23.12 więc mam nadzieję , że będziemy mieć prezent na święta Dr mówił żeby dla swojego spokoju zrobić sobie jeszcze raz betę i mam ponad 22 tysiące więc od 1 bety cały czas przyrost ponad 90% więc jestem dobrej myśliMi możesz wpisać datę porodu na 7.08, kolejna wizyta 17.12
Dziewczyny macie zdjęcia swoich pierwszych początkowych usg? Ja mam właśnie z 5w4d i mam pęcherzyk ciążowy i żółtkowy widoczny. Mam nadzieję, że 17.12 będzie już zarodek i serduszko
Podziel się: